Galius Granulių Degiklis už itin mažą kainą!

1500 Eur

Granuliniai degikliai „GALIUS“ – tai naujos kartos, itin kompaktiškas, patogus ir paprastas naudoti šildymo sprendimas, skirtas įvairių patalpų šildymui. Granuliniai degikliai montuojami į visus kieto kuro ar skysto kuro katilus ir nepanaikina galimybės kūrenti įprastu kuru. Konstrukcijoje naudojamos kokybiškiausios dalys, užtikrinančios ilgaamžiškumą ir sklandų veikimą.

Į komplektą viskas įskaičiuota. Komplekto kaina 950eu. Komplektą sudaro:
-Granulinis degiklis
-200l talpa granulėms
-Transporteris (granulių tiekiklis)
-Montavimo darbai
-Paleidimas
-Apmokymas naudotis
-2 metų garantija

Galius granulių degiklio privalumai:
*Pilnai automatizuotas kūrenimas, išsivalymas
*Avarinio gesinimo sistema
*Darbo laiko programavimas
*Valdymas nuotoliniu būdų WIFI (prisijungimas prie degiklio internetu)
*Lietuviškas meniu
*Papildomų sistemų valdymas (cirkuliaciniai siurbliai, kambario termostatas, dūmų temperatūros jutiklis ir daugiau.)
*Galima kūrenti pigias granules
*Paprasta, daug laiko nereikalaujanti priežiūra

Pamirśkite darbą katilinėje.
Kokybiškas granulinis degiklis Galius yra pilnai automatizuotas. Jame įdiegtos automatinio užsikūrimo, užsigesinimo ir išsivalymo funkcijos. Taip pat galite nusistatyti laikmačius, kokiomis dienomis ir valandomis norite, jog degiklis veiktų. Užteks kas savaitę ar ilgiau (priklausomai nuo bunkerio talpos) papildyti granules, o visą kūrenimo darbą atliks degiklis.

Kur išleisite sutaupytus pinigus?
Degiklio konstrukcija nereikalauja aukščiausios klasės granulių. Galima naudoti pigesnias (prastesnės kokybės) granules. Tai leidžia sutaupyti apie 200eu kiekvieną šildymo sezoną. Lieka daugiau pinigų atostogoms ar kitoms pramogoms - rinktis Jums.

Atsakysime į visus Jūsų klausimus.
Išmanusis degiklis kaip ir išmanusis mobilusis turi nemažai funkcijų. Pradžioje gali iškilti neaiškumų. Nesijaudinkite! Apmokysime naudotis degiklio paleidimo metu. Taip pat dirbame septynias dienas per savaitę, tad drąsiai kreipkitės ir padėsime išspręsti bet kokias iškilusias problemas.

Esame šių granulinių degiklių gamintojai, todėl galime užtikrinti geriausią kokybę ir kainą! Dėl pasirinkimo konsultuojame kiekvieną darbo dieną bei atvykstame į vietą. Pristatymas visoje Lietuvoje NEMOKAMAS! Galimas atsiskaitymas lizingu.

Su mumis susisiekti galite:
Telefonu: +*****
El. Paštu: *****

www.galius.lt

Taip pat granuliniai degikliai pritaikomi pramoniniams katilams:
https://www.youtube.com/watch?v=lu5TYZmucOM

Skelbimas „Galius Granulių Degiklis už itin mažą kainą!“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-02-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 6 Galius Granulių Degiklis už itin mažą kainą!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
Galius
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
268092
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
35
Atnaujintas:
2024-02-16 12:42