EKOŽIDINYS krosnelės namų šildymui

1000 Eur

Konvekcinės modernios krosnelės

JYDEPEJSEN židiniai ir konvekcinės krosnelės – aukštos kokybės plieno, ketaus, vermikulito, muilo akmens ir stiklo deriniai. Gaminami Danijoje ir gerai žinomi jau nuo 1979 metų JYDEPEJSEN židiniai ir krosnelės savo minimalistiniu dizainu ir aukšta kokybe puikiai „įsipaišo“ į Baltijos šalių rinkas. Daug energijos ir lėšų ši įmonė skiria nuolatiniam gaminių tobulinimui ir sertifikavimui, dizainui bei ekologijai.
Produktų gama : „Cubic“ serija , žinomo skandinavų dizainerio Anders Noorgard gaminiai, „Elegance“ krosnelė, „Panorama“ kampinė krosnelė, klasikinių formų krosnelės „Mido“, trijų stiklų „Eos“, pastatomi bei pakabinami židiniai. Krosnelių apdaila gaminama iš šilumą akumuliuojančio muilo akmens, įvairių spalvų rankų darbo keramikos; galimos kelios krosnelių spalva – klasikinė juoda; puiki pagalba šilumos kaupimui – akumuliacinis akmuo

Skelbimas „EKOŽIDINYS krosnelės namų šildymui“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 12 EKOŽIDINYS krosnelės namų šildymui
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
Ekožidinys
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 10 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
195431
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
855
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13