Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Batų valytuvas NORDES su grotelėmis

24 Eur

Prasidėjus rudens darganoms palaikyti trokštamą švarą namuose tampa tikru iššūkiu. Šveisti grindis, plauti kilimėlius prie durų – nesibaigiantis darbas, kurio rezultatų ir pabaigos nematyti. Įstaigoms valymo paslaugos kainuoja nemažai pinigų, namų tvarkytojams – nervų ir kantrybės. Skandinavai jau seniai rado būdą, kaip švariau gyventi – prie įėjimo į namus įsirengė stacionarius batų šepečius. Šiauriečių išrastą ir buityje puikiai pritaikytą įrenginį jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

Mūsų gaminamus batų valytuvus NORDES jau galima pamatyti ne tik Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, bet ir Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Telšiuose.

Batų valytuvą NORDES galite įsigyti: Kesko Senukai, LYTAGRA. Internete: https://www.senukai.lt, www.lankava.lt, www.rulita.lt, www.imarket.lt

Skelbimas „Batų valytuvas NORDES su grotelėmis“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-02-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 2 Batų valytuvas NORDES su grotelėmis
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
Rimantas
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
253937
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
257
Atnaujintas:
2018-02-15 00:00