Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Keleivių pervežimo paslaugos | Wolfturas Express

Kaina sutartinė

Wolfturas Express – Kelionės naujais, patogiais mikroautobusais, kuriuos vairuoja patyrę vairuotojai-profesionalai. Esame patyrusi keleivių pervežimo įmonė, kuriai svarbu suteikti kokybiškas paslaugas. Suprasdami Jūsų poreikius siulome naujus, patikimus ir jaukius mikroautobusus su TV, DVD ir kitais patogumais.

Vežame keleivius iš Klaipėdos į Rygos, Kauno ir Vilniaus oro uostus ir atgal. Pageidaujant paimame iš namų. Mūsų keleiviai vežami naujais, patogiais mikroautobusais, kuriuos vairuoja patyrę vairuotojai.

Reguliariai vežame keleivius iš Klaipėdos į Rygos, Kauno ir Vilniaus oro uostus ir atgal. Pageidaujant paimame iš namų. Galime greitai ir patikimai pervežti nedideles siuntas ir krovinius.

Nuomojame mikroautobusus kelionėms po Lietuvą ar Europą. Turime licenciją vežti keleivius užsakomaisiais reisais, tarptautinio susisiekimo maršrutais: LIC-*****-LU

Daugiau: www.klaipedaryga.lt
+370 686 *****

Skelbimas „Keleivių pervežimo paslaugos | Wolfturas Express“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-04-07. Siūlome peržiūrėti naujausią „Keleivių vežimas“ turinį.

1 / 1 Keleivių pervežimo paslaugos | Wolfturas Express
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Keleivių vežimas:
Laimonas
Skelbimo nr.:
238913
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
783
Atnaujintas:
2017-04-07 08:55