DOVANOJAMI žavūs 3,5 mėn. kačiukai

Nemokamai

Nedidelė dėžutė po balkonu, uždengta šiltu paklotėliu, - tai jų gimtieji namai. Vos pasirodžius pirmiems saulės spinduliukams, besirąžydama išlenda jų mamytė katė. Apsižvalgo - atrodo saugu. O paskui ją ritasi kūlversčiais pirmas, antras, trečias, ketvirtas... Ir taip visi septyni. Kačiukai Nykštukai.

Visi jie buvo išgelbėti iš po balkono. Šiuo metu kačiukams Nykštukams maždaug 3,5 mėn., jau kurį laiką jie gyvena klinikos stacionaro narvelyje. Keturi iš jų jau turi namus, tačiau likusi žavi gražuolių trijulė dar laukia žmonių, galinčių padovanoti jiems namus.

Fungis- žavus baltukas su rainais „ragiukais“ ir raina uodegyte! Žaismingas, juokingas, pamaiva ir draugiškas. Kaip tikras vaikas jaučia silpnybę įvairiems žaisliukams, o jei dar pūkuoti ir spalvoti... Jis tvarkingas vyrukas, svajojantis ištrūkti iš klinikos stacionaro narvelio ir turėti savo tikrus namus!

Grikė- pati subtiliausia ir ramiausia šios šeimynėlės mažylė. Aršios kovos dėl pūkuoto žaisliuko- ne jai, verčiau palauks kol kitiems nusibos, o tada jau mėgausis grobiu viena. Kukli, protinga, išlaikyta, mokanti palaukti- tokia, kokia ir turi būti tikra damutė. Ji svajoja apie tikrus namus ir gerus šeimininkus!

Galėdami suteikti vienam iš šių mažylių namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „DOVANOJAMI žavūs 3,5 mėn. kačiukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 DOVANOJAMI žavūs 3,5 mėn. kačiukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
200597
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
302
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19