Dovanojamas nuostabi 4 mėn. katytė

Nemokamai

Švelnioji Fendi buvo netikėtas Minties gatvės radinys, įsikūręs „pliažą“ tarp automobilių ratų. Maža, pasišiaušusi, tepaluota mažylė vartėsi šalia benzino dėmės, rąžėsi, stumdė letenėlėm cigarečių nuorūkas ir darė keistus gimnastikos pratimus.
Katytė, kurią praminėme Fendi, nebuvo mums žinomas „gyvūnėlis iš sąrašo laukiantis savo eilės į namų globą“, tačiau supratome, kad ten kur ji yra, likti daugiau nebegali, nes tokios naivios, mažos ir neatsargios katytės buvimas gatvėje būtų tiesiog pragaištingas.
Šiuo metu Fendi maždaug 3-4 mėn., katytė „nublusinta“, „nukirminta“ ir paskiepyta laukia žmonių, kurie norėtų ją į savo namus priimti su visam! Fendi be galo švelnus, meilus ir murkiantis sutvėrimas. Tik ištiesk ranką ir jau „bučiuoja“, sukasi apie ją, glaustosi užsimerkus ir garsiai paleidžia savo nenutrūkstamą „motoriuką“, pranešdama, kaip jai gera būti kartu! Ji be galo švelni, tvarkinga, pūkuota, graži, na ir žinoma dar vaikiškai žaisminga.
Fendi laukia kada jos narvelio durys atsivers ir ji kartu su savo šeimininkais galės keliauti į savo namus! Jei norite priimti Fendi į savo šeimą, skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojamas nuostabi 4 mėn. katytė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 5 Dovanojamas nuostabi 4 mėn. katytė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
195126
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
251
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23