Dovanojamas draugiškas kačiukas Rokis

Nemokamai

Katinukas Rokis labai draugiškas, burzgutis, trintukas. Labai mėgsta žmogaus dėmesį.

Savanorių pr., Vilniuje, kur gyvena šimtai beglobių kačių, atsirado Rokis. Drąsiai ėjo iškėlęs galvą, demonstravo savo iškeltą užriestu galiuku uodegą, bendravo su praeiviais, o kad jį pastebėtų ir įsidėmėtų, garsiai rėkė, priėjęs įnirtingai trynėsi į kojas ir pynės po jomis tiek, kad nustovėt neina. Jei niekas nereagavo, lėkė net iki parduotuvės durų, ten ieškojo užtarėjų, o ir ten nieko nepešęs, bandė net automobilius "stabdyti"... Dar valanda, dvi, ir iš vargšo naminio mažo žioplio liktų tik blynas ant Savanorių prospekto asfalto.
Gyventojai spėja, kad jis iškrito per balkoną: švarutis, gražutis, meiliausias visam pasauly! Nebijo nieko ir myli visus sutiktus. Akivaizdu, gyvenęs namie, ne po balkonu. Tiesa, buvo patyręs kažkokią akies traumą arba turi įgimtą defektą. Čia reikalinga okulisto konsultacija. Defektas nežymus, gal net gydytas! Tik Rokio niekas neieškojo. Tas baisus kiemas, kuriame atsirado šis meilūnas, siaubo ir velnių apsėstas: ten nevengiama skriausti beglobių juos nuodijant, užkalant rūsiuose (tyčia), žudant prieinančius artyn - patiklius.
Rūsį turime tik tiek, kiek Rokio neišgirs namo gyventojai. Kasdien mums primenama, kad žadėta laikina
Buvo rasta globa iki vasaros pabaigos. Kaip žinia, iš vasaros liko tik prisiminimas ir ... Rokis, kurio globa iš naminės persikėlė į rūsį - drėgną, šaltą ir nesaugų. Kitų variantų, deja, nėra. Kad ir kaip ieškome globos mūsų išgelbėtiems su laikina (trumpalaike) globa, pasiūlymų globai iki padovanojimo nesulaukiame. globa ir vasara seniausiai baigėsi ir mes nesilaikome pažado paimti gyvūną sutartu laiku.
Rokiui 6 mėnesiai. Skambinti tel. +370 670 *****, +370 615 *****, +370 689 *****

Skelbimas „Dovanojamas draugiškas kačiukas Rokis“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 5 Dovanojamas draugiškas kačiukas Rokis
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Rainiukas
Vilnius
Skelbimo nr.:
203490
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
292
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19