Dovanojamas 7 mėn. kastruotas, skiepytas katinėlis

Nemokamai

Gražuolis Mekas, dar būdamas visai nedidukas, buvo išgelbėtas „Naminukų“ iš Viršuliškių rajone esančio kiemo. Drauge su šeimynėle buvo įsikūręs tiesiog po laiptinės laiptais.

Šiuo metu Mekui 7 mėn., jis skiepytas, kastruotas ir be galo žavus katinėlis, galintis pretenduoti net į kelis rekordus: ilgiausios uodegos ir vienu atsikvėpimu ilgiausiai pasakyto katiniško „miauuuuuuu“! Kaip jį priverst tai padaryti? Patikėkite, stengtis ilgai nereikės, kartais tiesiog užtenka prieiti prie šaldytuvo. Konservai, žuvytė, vištytė, mėsytė - tai jo didžiausių silpnybių vardai, kurie turi magišką galią atskleisti visus ilgųjų „miau” talentus.

Mekas be galo elegantiškas, proporcingas, gan stambus katinas, tačiau, nepaisant savo pomėgio skaniai „pašveisti”, jis gali didžiuotis puikia figūra! O kodėl ne? Mekas - ne tinginys, nevengia pasportuoti ir su kitais namų katinais, pasigalinėti, pažaisti gaudynių, slėpynių. Na, pripažinkim, jo amžius pats tinkamiausias ieškojimams, - pati jaunystė, todėl kartais jam mirtinai reikia žinoti kur, kiek ir ko yra namuose, todėl savo iniciatyva retkarčiais patikrina skalbinių dėžę ar tualetinio popieriaus likutį.

Mekas - savarankiškas, taikus, į žmogų žiūri atsargiai ir pasiglostymai jam tinka tada, kai duodi valgyti: tada ir sukasi, ir murkia, atrodo baisiai patenkintas draugas. Tačiau paprastai artėjant mėgsta mauti į šoną: jei neatneši valgyti ar nesiruoši žaisti, reiškia, nėra reikalo ir myluotis. Taškas.

Panteriškasis Mekas jau išlydėjo į tikrus namus savo abi seses ir šiek tiek įžeista savimeile (kad liko šįkart paskutinis), kaip niekad, laukia ir savo dienos. Jis svajoja apie tikrus šeimininkus ir jaukius namus!

Jei norite ir galite suteikti namus nuostabiajam Mekui, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 ***** (Vilnius)!

P.S. Tvirtai apsisprendusiems bandytume organizuoti transportą ir į kitus miestus

Skelbimas „Dovanojamas 7 mėn. kastruotas, skiepytas katinėlis“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 Dovanojamas 7 mėn. kastruotas, skiepytas katinėlis
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
197511
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
364
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19