Dovanojamas 4 mėn. be galo žavus, draugiškas katinėlis!

Nemokamai

„Naminukai“, vykdydami sterilizacijos projektą Viršuliškėse, atrado nuostabią po laiptinės laiptais įsikūrusią šeimynėlę. Skirtingų spalvų kačiukų trijulė - pilka rainiukė Melinda, juodasis Mekas su balta „žvaigždute“ ant kaklo ir iš akies traukta rusų mėlynoji Rūnė.

Mekas - 4 mėn. vienintelis šeimos vyras, pats didžiausias, išdidžiausias, nors ir ne pats drąsiausias gražuolis. Nuostabus juodas, blizgantis kailiukas, padabintas balta „žvaigždute“ pakaklėje ir paslaptingos, ryškios akys. Mekas atrodo kaip tikras burtininkas. Jis nuolankus, draugiškas, baikštokas, nors ir leidžiasi paglostomas, kol kas dar neišsiduoda, kad jam tai patinka. Akivaizdu - dar šiek tiek laiko ir Mekas visiškai įgis pasitikėjimą žmogumi.

Jei susižavėjote šiuo nuostabiu paaugliuku, jei norite ir galite jį priimti į savo šeimą, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 ***** (Vilnius)!

P.S. Atsakingai apsisprendusiems transporto ieškotume ir į kitus miestus

Skelbimas „Dovanojamas 4 mėn. be galo žavus, draugiškas katinėlis!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 5 Dovanojamas 4 mėn. be galo žavus, draugiškas katinėlis!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
192722
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
357
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19