Dovanojamas 3 mėn. pūkuotas katinėlis Kordas!

1 Eur

Katinėlis Kordas- mažas pūkuotas mažylis, kurį į veterinarijos kliniką atvežė vaikinas tiesiai iš gatvės. Tikslių detalių nežinome, ar vaikinas matė kaip neatsargų keliauninką gatvėje partrenkė automobilis, ar pats vairavo tą automobilį, bet svarbiausia, kad būdamas nelaimės vietoje pasielgė garbingai ir nepaliko mažylio, o iš karto atvežė į kliniką.
Stebuklas- nors katinėlis mažas ir trapus, jis liko sveikut sveikutėlis, be menkiausio įbrėžimo, tik žinoma išsigandęs, netikėtai pasibaigusia kelione. Tokiu būdu, kačiukas, kurį pavadinome Kordu, pateko į „Naminukų“ globą.
Šiuo metu Kordas apsistojęs pas nuostabią globėją Margaritą, kur siaučia, žaidžia, daro savo tvarką ir pats sau kuria nuotykius nedidelėj erdvėj. Jam maždaug 3 mėnėsiai ir jau viena kojele žengia į paaugliukų gyvenimą! Kordas tikras berniūkštis, melancholiški apmąstymai tinginiaujant- ne jam, jis verčiau kažką tikrins, rizikuos, darys bandymus, stebės. Šis „lūšiukas“draugiškas ir patiklus, kartu naivus ir betarpiškas bendraujant su žmogumi. Ir nepagalvokit, kad jei berniūkštis tai jau netvarkingas, Kordas puikiai žino, kas yra kraiko dėžutė ir kad „slaptus reikalus“ dera daryti tik ten.
Atpažinai savo pūkuotąjį draugą? Nori žengt kartu gyvenimo keliu? Dėl Kordo skambink jo globėjai Margaritai 8 606 ***** arba „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojamas 3 mėn. pūkuotas katinėlis Kordas!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 Dovanojamas 3 mėn. pūkuotas katinėlis Kordas!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Globėja Margarita
Vilnius
Skelbimo nr.:
191420
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
554
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19