Dovanojamas 3,5 mėn. skiepytas kačiukas

Nemokamai

Katinėlis Pypliukas tiesiog traukte ištrauktas iš istorijos, kuri buvo pavadinta „Pilaitės tragedija“. Trumpai priminsim: po balkonu, o tiksliau siauram tarpe tarp namų gyveno maži, sergantys, niekam nereikalingi kačiukai, šalia jų mėtėsi, grėsmingi mirusio broliuko (o gal sesutės griaučiai), tarsi grasindami „čia jūsų laukia tas pats...“

Kai Pypliukas pateko į „Naminukų“ globą, dėl pažengusio kačių gripo, jau buvo praradęs akytę. Tačiau ši netektis neleido pasiduoti, jis kaip niekad norėjo gyventi ir rodė tai kaip tik įmanydamas! Ačiū „Vaidos veterinarijos klinikai“ už tai, kad šis mažylis šiandien gyvas, sveikas ir visiškai paruoštas naujiems namams!

Pypliukui maždaug 3,5 mėn., jis jau skiepytas ir... Taip, jis turi vieną, įžvalgią, gintarinę akytę, kuri jam atstoja abi! Ir moka, beje, jis su ja pamatyti absoliučiai viską- nieko nenuslėpsi ir Pypliuko neapgausi. Kita akytė, kurios vietoje buvo ertmė, gražiai užsiūta ir kaip pasakytų šis charizmatiškas kačiukas „baigtas kriukis, man netrukdo, aš- gražuolis!” O Tau...?

Na tęsiant pagyrų temą (nes susipažinus su Pypliuku kitaip ir būti negali), jis be galo žavus, tvarkingas, draugiškas, vaikiškai pašėlęs, meiliai murklus, jaukus, sentimentalus, pradžiuginantis ir mokantis paguosti. Draugas iš didžiosios raidės.

Pypliukas svajoja apie žmogų, ar šeimą, kuriai galėtų padovanoti savo draugystę. Šiuo metu jis gyvena klinikos stacionare, o tikrų namų savo migdoline akyte net nėra regėjęs. Tik sapnuoja... Dažnai, kiekvieną dieną: gražius, kalėdinius, šiltus...

Jei galite Pypliukui suteikti namus, nedvejodami skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojamas 3,5 mėn. skiepytas kačiukas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 Dovanojamas 3,5 mėn. skiepytas kačiukas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
198667
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
452
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19