DOVANOJAMAS 2 mėn. nuostabus katinėlis Spirgutis!

Nemokamai

Sulaukėme skambučio apie tai, jog kelias dienas gatvėje žmonėms ramybės nedavė mažutis, išalkęs, murzinas kačiukas, kuris nuolat verkė, kviesdamas pagalbą. Radusi jį moteris pagailėjo ir įkurdino kartoninėje dėžutėje, pamaitino ir padėjo laiptinėje, kad nešaltų, nes griežti nuomojamo buto šeimininkai užginė neštis į namus.

Tačiau visi suprantame, kad laiptinėje tokie gyventojai nelieka nepastebėti ir dažniau sukelia ne kaimynų gailestį, o pyktį. Todėl esame dėkingi Indrei, kuri ne pirmą kartą atsiliepia į „Naminukų” pagalbos šauksmą. Ji sutiko mažylį, kurį praminė Spirgiu, priimti į laikiną ir saugią globą.

Iš pradžių Spirgis priminė tepaluotą mechaniką, dabar - mažylis jau švarus, kvepiantis, prižiūrėtas, pašėlusiai juokingai žaidžia ir ieško tikrų namų! Spirgiui maždaug 2 mėnesiai, jis tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, mėgsta žmogaus draugiją, skaniai pavalgyti ir turi savo kiečiausią ginklą - dideles, užburiančias „elektrines“ akytes.

Jei šios akutės užbūrė ir Jus, jei norite ir galite šiam žaviam katinėliui padovanoti tikrus namus, skambinkite Indrei tel. 8 659 ***** arba „Naminukams“ tel. 8 648 ***** (Vilnius)!

P.S. Tvirtai apsisprendusiems transportą pasistengtume suorganizuoti ir į kitus miestus

Skelbimas „DOVANOJAMAS 2 mėn. nuostabus katinėlis Spirgutis!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 DOVANOJAMAS 2 mėn. nuostabus katinėlis Spirgutis!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Globėja Indrė
Vilnius
Skelbimo nr.:
197884
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
361
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23