Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Dovanojama meili ir draugiška katytė Kuzia

Nemokamai

Ar jūs matėte kur nors naminuką be namų? Mes irgi nematėme ... Net knygose, filmuose ir filmukuose visi bildukai ir naminukai turi kur gyventi, o katytė Kuzia - ne :-( . Ši labai meili ir draugiška katytė tarsi iš dangaus nukrito - 2019 m. vėlyvą rudenį paprasčiausiai priklydo pas žmones ir niekas dėl jos iki šiol neatsiliepė :-( Taigi, Kuziai nusprendėme ieškoti naujų namų ;-) . Juodai balta minkšta pūkuotukė jau paskiepyta nuo pasiutligės, švaraus kailiuko, sterilizuota . Tai reto grožio katytė, ant uodegos galo turi baltą žiedą, lyg nuotaka. Kuziai norime padovanoti tikrus namus, kuriuose bus mylima, kur lauks gardus kąsnelis maisto ir švelnus rankos paglostymas . Ji nebijo kitų gyvūnų, puikiai sutaria su kitu draugišku katinu ir šuniuku. Kuzia mėgsta saugoti namus nuo pilkųjų plėšikų - dažnai prie durų randam medžioklės laimikį, tad ieškantys meilios kompanionės ir darbščios peliautojos, skambinkite tel. 8 643 *****. Išsamesnė informacija telefonu. Marijampolė
http://mgma.lt/dovanojami/

Skelbimas „Dovanojama meili ir draugiška katytė Kuzia“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-03-08. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 4 Dovanojama  meili ir draugiška katytė  Kuzia
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Vaida
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
268498
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
34
Atnaujintas:
2020-03-08 10:13