DOVANOJAMA išskirtinė, jauna, sterilizuota katytė

Nemokamai

Ją būtų galima vadinti Teila bobteila! Kas nežino, Amerikos bobteilo veislės kačių išskirtinis bruožas- uodegytės neturėjimas, (o tiksliau turėjimas labai striukos uodegos) ir draugiškas būdas. O Teila būtent tokia ir yra- meiliausia beuodegė!

Nors istorijos pradžia nebuvo itin nuotaikinga: Teila buvo rasta vaikų darželio teritorijoje su baisiai sužalota uodega, tačiau patekusi į „Naminukų“ globą, jai buvo sutvarkyta uodegėlė ir dabar Teila jau visiškai atsigavus, paruošta namams ir paskiepyta. Jaunutė, jai maždaug 1-2 m., o striuka uodegytė ant kuriuos jau baigia ataugti nuskusti plaukai, priduoda katytės išvaizdai tik papildomo šarmo. Ne tik Teilos išvaizda žavi ir ypatinga, bet ir būdas nenusakomai geras: rami, tvarkinga, švelni, nebaikšti, nekerštinga, paprasta ir turinti puikų humoro jausmą. Kitaip sakant- nuostabi namų katytė, mokanti sukurti geros energijos lauką aplink save.

Tik reikia namų... Gerų, mylinčių, šiltų namų. Teila to nusiplenė. Su ja užtenka pabendrauti vos kelias minutes, kad suprastum- ji ypatinga.

Jei tik galite Teilai padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** arba jos globėjai Linai 8 683 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „DOVANOJAMA išskirtinė, jauna, sterilizuota katytė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 6 DOVANOJAMA išskirtinė, jauna, sterilizuota katytė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
203904
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
287
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23