Dovanojama 3 mėn. įspūdinga katytė!

Nemokamai

„Naminukai“ vykdydami sterilizacijos projektą Viršuliškėse atrado nuostabią po laiptinės laiptais įsikūrusią šeimynėlę. Skirtingų spalvų kačiukų trio- pilka rainiukė Melinda, juodasis Mekas su balta „žvaigždute“ ant kaklo ir iš akies traukta rusų mėlynukė Rūnė.

Melinda- pati jaukiausia ir draugiškiausia šeimynėlės narė! 3 mėnesių katytė jau sekančią dieną globoje tapo tikra naminuke: tik glostyk, žaisk, imk ant rankų- murkia ir murkia. Melinda savoj kompanijoj tikra lyderė, brolį ir sesutę ne tik apibara, bet ir pavalgiusius nuprausia bei įtraukia į žaidimus.

Tiesa, Melindos viena akytė šiek tiek tamsesnė už kitą ir joje vos matomas „debesėlis“, atsiradęs dar tada kai ji buvo gatvėje (galbūt įsidūrė, o gal tai buvusio „rinotracheito“, kuriuo apserga dauguma mažų kačiukų, pasekmė). Bet tai jos grožiui visiškai netrukdo! Elegantiška, grakšti, savo retos spalvos rainumu primenanti katytę iš populiarios kačių ėdalo reklamos.

Melinda puikiai tiktų šeimai ir vienišam žmogui, nes yra tikra draugė!

Jei susižavėjote šia nuostabia paaugliuke jei norite ir galite ją priimti į savo šeimą, skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius)!

P.s. Atsakingai apsisprendusiems transporto ieškotume ir į kitus miestus

Skelbimas „Dovanojama 3 mėn. įspūdinga katytė!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 6 Dovanojama 3 mėn. įspūdinga katytė!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
192028
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
330
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19