Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Juoooodai faina katytė ieško namų ;-)

Nemokamai

Juodos spalvos blondinė dairosi prabangiai kuklių namų :-D . O jei rimtai, tai ši jaunutė katytė vardu Kreta net spirga iš nekantrumo, kaip nori surasti nuolatinius namus, kuriuose jos lauktų mylintys šeimininkai (Y) . Kreta jau visiškai pasiruošusi kelionei į naują šeimą - nukirminta, švaraus kailiuko, paskiepyta kompleksine vakcina, sterilizuota ir sučipuota (Y) . Katytė gimusi 2023.05.14, kaip ir priklauso kambarinukei, tvarkingai elgiasi namuose, naudojasi dėžute su kraiku, meili, žaisminga ir šiaip faina murkliukė, kuri mėgsta įsitaisyti šalia ir mėgautis paglostukais :-) . Juoduliukė šiuo metu gyvena kartu su šuneliu ir kitomis katėmis, tad naujuose namuose jau esantys augintiniai visiškai negąsdina (žinoma, jei jie bus draugiški jos atžvilgiu (Y) ).
Taigi, jei esate atsakingi žmonės ir nusiteikę ilgametei draugystei su šia murkliuke, skambinkite dėl Kretos tel. 8 690 ***** ;-)
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 11 Juoooodai faina katytė ieško namų ;-)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Kreta
Marijampolė, Kalvarija
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
281622
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
234
Atnaujintas:
2024-03-22 14:54