Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Pvc plėvelė tvenkiniams, prudams, baseinams.

6 Eur

Hidroizoliacinė tvenkinių plėvelė skirta įvairių tipų telkiniams kaip dekoratyviniams tvenkiniams, žuvų veisimo tvenkiniams ar vandens rezervuarams ir kitų vandens telkinių formavimui. Tvenkinių plėvelės membranos klojamos įvairių pločių rulonais. Tvirta, ilgaamžė ir patrauklia kaina pasižyminti PVC hidroizoliacinė . Siūlės sulydomos karšto oro srautu, tiesiog ant paruošto grunto, o esant nepalankiam gruntui, patartina naudoti amortizacinį paklotą - geotekstilę. Danga atspari UV spinduliams ir mikroorganizmų daromam poveikiui.

Tvenkinių PVC plėvelė EKO100 Black -1.00mm - 5.98 €/m²

Kainos pateiktos su PVM.

UAB Palvitana Baseinai SPA Fontanai Tvenkiniai

Mūsų kompanija turi daugiau nei 15 metų patirtį su sertifikuota vidaus ir lauko baseinų, sūkurinių ir SPA vonių, fontanų bei tvenkinių įrengimu ir įrangos pardavimu.

Įmonė: UAB Palvitana
Mobilus Numeris: +370 676 *****
E-Paštas: *****
Tinklapis: www.palvitana.lt

Skelbimas „Pvc plėvelė tvenkiniams, prudams, baseinams.“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-07-25. Siūlome peržiūrėti naujausią „Izoliacinės medžiagos“ turinį.

1 / 10 Pvc plėvelė tvenkiniams, prudams, baseinams.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Izoliacinės medžiagos:
Andrius
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
241089
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
697
Atnaujintas:
2017-07-25 08:08