Parduodame (šiltnamio) garo izoliacinę plevelę 0.40 €/m2

Kaina sutartinė

Garo izoliacinės plėvelės savybės

Garo izoliacinė plėvelė turėtų būti derinama prie difuzinės plėvelės savybių. Šiuolaikinė difuzinė plėvelė, nepraleidžia vandens, bet iš konstrukcijos išleidžia į išorę patekusius garus. Garo izoliacinė plėvelė gali visiškai nepraleisti garų į pastato išorę arba praleisti esant tam tikroms sąlygoms išskirtiniais atvejais (pavyzdžiui, kol pastatas naujas ir būna didelis drėgmės kiekis).

Garų pralaidumas matuojamas Sd koeficientu. Tai santykinis dydis, apibūdinantis medžiagos laidumą garams. Kuo mažesnis skaičius, tuo daugiau plėvelė praleidžia vandens garų ir atvirkščiai.

Garo izoliacinės plėvelės vidutiniškai turi 8 - 80 metrų Sd koeficientą. 200 mikronų polietileno plėvelė turės apie 80 metrų Sd koeficientą. „Protingosios" garo plėvelės turi kintamą Sd koeficientą, priklausantį nuo aplinkos temperatūros ir drėgnumo, pavyzdžiui, nuo 5 cm iki 23 metrų.
Aliuminiu dengti paviršiai gerokai sumažina garų pralaidumą, o tiksliau pasakius, gal net visiškai uždaro. Tokią plėvelę rekomenduojama naudoti kartu su metalizuotomis sienų ir stogo plėvelėmis, kad padidėtų jų bendras efektyvumas.

Svarbus yra plėvelės tempimo jėgos koeficientas. Jis ypač reikšmingas plėvelę montuojant. Didesnio koeficiento plėvelės ne taip greitai plyšta ir bus mažiau pažeistos jas montuojant.

Visada atkreipkite dėmesį į plėvelės ilgaamžiškumą. Specialiai garų izoliavimui skirtos plėvelės ilgaamžiškesnės už polietileno plėveles.

Aliuminiu dengtas paviršius papildomai sulaiko ir spindulinę šilumos energiją. Atspindintis ekranas sumažina šilumos ar kondicionieriaus sąnaudas apie 15 procentų.


Garo izoliacijos montavimas ant konstrukcijų

Garo izoliaciją montuoti patogiausia dviese, pradedant nuo apačios, palaipsniui išvyniojant ruloną. Garo izoliaciją galima pritvirtinti klijuojant ant konstrukcijų dvipusio lipnumo juostą bei pritvirtinant kabėmis. Ypač dvipusio lipnumo juosta praverčia garo izoliacinę plėvelę montuojant prie pasvirusių konstrukcijų ar lubų. Dažniausiai dvigubo lipnumo plėvelė nėra tiek stipri, kad išlaikytų izoliacinę plėvelę, tačiau tokiu atveju reikia mažiau garo izoliacinę plėvelę pažeidžiančių kabių.

Kaina:

Kaina už 1 m² - 0.40 euro
Kaina už 1 m bėginį (3 m plocio – 1.20 euro)
Kaina už 1 m bėginį (6 m plocio – 2.40 euro)

Savybės:
1.UV stabilizuota (melsva)
2.Stora – 200 mk. (0.2 mm)
3.Galima pasirinkti plotį 3 ir 6 m.
4.Atmatuojame norima ilgį

Turime ir kitu polietileninių plėvelių.Taip pat galime pasiūlyti difuzines ir vėjo plėveles

Skelbimas „Parduodame (šiltnamio) garo izoliacinę plevelę 0.40 €/m2“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-06-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Izoliacinės medžiagos“ turinį.

1 / 4 Parduodame (šiltnamio) garo izoliacinę plevelę 0.40 €/m2
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Izoliacinės medžiagos:
ŽYGIMANTAS
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 04 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
188351
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1970
Atnaujintas:
2019-06-17 12:05