Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

turbo konvekcine krosnele

56 Eur

Nauja Turbo konvekcine krosnele''Flavor Wave''.Su šia krosnele maistas ruošiamas greitai ir skaniai, taupoma energija. Gaminimo procese išlieka visi svarbiausi vitaminai, o daržovės išlieka traškios ir šviežios. Konvekcinėje krosnelėje maistą pagaminsite daugi greičiau nei įprasta. Karšto oro krosnelė dėka integruoto ventiliatoriaus veikia kaip oro cirkuliacijos krosnis. Maistas krosnelėje kaista vienodai iš visų pusių ir paruošiamas per trumpiausią laiką.Galėsite gaminti: - sriubą su traškiomis daržovėmis - skrudinti viščiuką - kepti mėsą ar daržoves kaip grilyje - garuose virti daržoves - kepti bulvytes free - ruošti skanias picas - džiovinti obuolius - kepti įvairius sausainius Techniniai duomenys: Svoris: 9,5 kg. Indo atsparumas: iki 260?C/C Indo tūris: 11 litrų. Indo skersmuo:30,5 cm. Indo gylis: 16,7 cm. Įtampa: 220 V. Galingumas: 1300 W.
Siunčiamy kitus miestus per kurjeri arba paštu,sumokėt galit gave preke.Daugiau prekių buičiai ir ne tik rasit apsilenke mūsų internetinėj parduotuvėj adresu:www.pasKesta.lt

Visi mano skelbimai puslapyje kestaass

1 / 2 turbo konvekcine krosnele
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Kestuxxx
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
177024
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1691
Atnaujintas:
2018-06-29 13:05