TULIKIVI- UGNIES (MUILO) AKMENS ŽIDINIAI-KROSNYS

Kaina sutartinė

Svarbiausi Tulikivi muilo akmens židinių-krosnių bruožai - ekologiškumas, ekonomiškumas ir malonios šilumos skleidimas. Židiniai gaminami iš muilo akmens rūšies – suomiškai vadinamojo „ugnies akmens“, kuris dėl atsparumo aukštai temperatūrai ir ypatingos savybės sukaupti šilumą (kaip pakraunama baterija) yra tinkamiausia medžiaga židiniams ir krosnims statyti. Tai pripažįsta viso pasaulio židinių montuotojai. Kūrenti tokį židinį užtenka dvi valandas, o šiluma nuo jo sklis dar visą parą. 

Sumūryti iš gamtinio akmens jie skleidžia šilumą panašią į saulės ir labiausiai tinkančią Jums, o šilumos skleidimo dažnis sutampa su žmogaus kūno šilumos skleidimo dažniu, todėl šiluma skleidžiama sušildyto židinio maloni. Be to daktarai įrodė, kad šis šilumos skleidimas teigiamai veikia žmogaus sveikatą ir savijautą. Metalo kiekis krosnyse yra minimalus, todėl patalpoje neišdeginamas deguonis, o drėgnumas ir jonų kiekis išsaugomi optimaliame lygyje. 

Tulikivi židiniai pasižymi tuo, kad jų veikimo pagrindas yra prieš priešinės oro srovės ir dvigubo degimo principas. Malkos, o vėliau ir anglys visiškai sudega pakuroje, sudarant nedidelį kiekį pelenų, be to smalkės СО sudeginamos iki СО2. To pasekoje židinių naudingumo koeficientas siekia iki 90%, kas leidžia šiuo židiniu šildyti visą namą be papildomų šildymo įrenginių, jei šildymo plotas iki 110 kv/m (katilu, krosnelių). 

Pigus šildymo būdas, malkų išeiga šildymo sezonui yra 6 - 8 kub/m 80 - 100 kv/m šildymo plotui (jei namo šilumos varža atitinka standartus).

Konsultacija Jei kilo kokių klausimų ar tiesiog plačiau norėtumėte susipažinti su Tulikivi produkcija, prašome kreipkitės tel. 8 656 *****; 8 46 ***** *****
www.kadnebutusalta.lt

Skelbimas „TULIKIVI- UGNIES (MUILO) AKMENS ŽIDINIAI-KROSNYS“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 2 TULIKIVI- UGNIES (MUILO) AKMENS ŽIDINIAI-KROSNYS
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Kęstutis
Klaipėda
Skelbimo nr.:
170754
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1754
Atnaujintas:
2012-06-22 14:36