Termovizinis tyrimas

Kaina sutartinė

Užsisakę šią paslaugą Jūs sužinosite kur namuose pradingsta šiluma, kokiose vietose izoliacija yra nepakankama, sužinosite ar Jūsų namuose tinkamai sumontuoti langai ir durys, ar jų gumelės (tarpinės) yra sandarios, pamatysite kaip atrodo Jūsų grindinio šildymo kontūrai ir kur yra šildymo vamzdelio tiksli vieta, sužinosite kiekvieno kambario temperatūrą, drėgnumą ir net oro judėjimo greitį! Patikriname langų slektyvumą.

Po termovizinio tyrimo Jūs visapusiškai pažinsite savo namus.

Termovizinis tyrimas parodo esamą realią pastato ar įrenginio būklę. Tai galimybė pamatyti savo namus kitomis akimis, sužinoti kur ir kokios problemos yra pastate.

Termovizinio tyrimo metu nustatomos šilumos nuostolių vietos visame pastate, nes tyrimas atliekamas iš vidaus ir iš išorės, termovizinį tyrimą vertą atlikti prieš pastato šiltinimą ir po jo, siekiant nustatyti apšiltinimo kokybę ir efektą, taip pat perkant ar parduodant pastatą.

Teikiame detalias termovizijos ataskaitas. Patarsime kaip ištaisyti statybinius defektus ir esant pageidavimui juos patys ištaisysime

Dirbame visoje Lietuvoje

Termovizijos tyrimo kaina priklauso nuo namo dydžio, geografinės padėties, išskirtinių kliento poreikių ir kitų faktorių, todėl nėra nustatyta pastovi, nekintanti tyrimo kaina. Jei norite sužinoti kiek kainuoja Jūsų būsto ar kitokio objekto termovizinis tyrimas paskambinkite telefonu *****

Kitos teikiamos paslaugos:
Sandarumo testas
Smulkūs šiltinimo-sandarinimo darbai
Pastatų apšiltinimas termoputomis

Skelbimas „Termovizinis tyrimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-01-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Termovizinis tyrimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Algimantas
Skelbimo nr.:
181484
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
381
Atnaujintas:
2013-01-16 16:42