Sveikatingumo prekes

Kaina sutartinė

Patirkite tai! Gamtinio magnio-kalio-jodo polimineralo kristalų koncentratas su eteriniais aliejais kosmetinėms ir antistresinėms atpalaiduojančioms vonioms, o taip pat ir odos šveitimui, naudojimui pirtyje.
150 ml koncentrato ištirpinama 100 litrų šilto vandens. Šiai voniai skiriama 10-15 minučių. Namuose vonioje patartina pagulėti prieš miegą.
Vonios procedūra su bišofitu atpalaiduoja, praturtina odą mineralais ir pagerina jos būklę. Koncentrato sudėtyje yra 12% vandenyje tirpstančio magnio jonų, taip pat didelis kiekis jodo, ir mikroelementų. Efektyvi gamtinė alternatyva cheminėms jodo – bromo druskoms.
Neturite vonios? Šia druska puikiai nušveisite odą (pilingas). Ištrinkite kūną ir keletą minučių pabūkite, kad mineralai prasiskverbtų, o kad neprailgtų laikas, tuo metu pasimasažuokite kūną; paskui nuskalaukite vandeniu.
Pirtininkai itin mėgsta bišofito druską naudoti pirtyje- itrynus odą šia druska eikite kaitintis.
Nenaudokite bišofito esant žaizdoms, tačiau priemonė puikiai padės atsikratyti nepageidautinų spuogelių, o vonios rekomenduojamos sergant psoriaze (tik ne paūmėjimo metu).
Mineralai stiprina nagus!

Skelbimas „Sveikatingumo prekes“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-11-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Sveikatingumo prekes
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
ecohit
Kaunas
Skelbimo nr.:
154907
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
264
Atnaujintas:
2011-11-24 00:00