Sultys "Noni" sveikatai stiprinti

Kaina sutartinė

Originalios sultys "NONI" tiesiai is gamintojo.

Noni yra havajietiškio augalo, kuris vadinamas Morida citrifolia, o lietuviškai - citrinine morinda, pavadinimas. Citrininė morinda gydomosiomis savybėmis ir maistine verte pralenkia kitus 80-ies rūšių augalus, priklausančius tai pačiai Senojo pasaulio Rubiaceae šeimai.

...... Noni sultys sveikatai stiprinti.....

Artritas |
Aukštas kraujospūdis ir širdies ligos |
Infekcijos |
Diabetas |
Rūkymas |
Rūkymas, alergija, virškinimas ir miegas |
Imuninė sistema
Apie vėžį


Noni sulčių sudėtinės dalys ir jų reikšmė

Prokseroninas ir prokseroninazė
Tai medžiagos, kurias organizmas vartoja kseroninui gaminti. Jei maiste trūksta šių nutrinų, organizmo baltymai gali funkcionuoti tik priklausydami nuo neadekvačių pakaitalų - cukraus, kofeino, kokaino ar nikotino.
Noni sultys mažina šių medžiagų poreikį, nes papildo organizmą kseroninu. Jos gerina baltymų funkcionavimą, skatina ląstelių regeneraciją bei palaiko hormonų pusiausvyrą.

Skopoletinas
Turi antialerginių, antibakterinių savybių, saugo nuo uždegimų ir grybelio, mažina aukštą kraujospūdį, padeda reguliuoti miegą, apetitą ir kūno temperatūrą.

Antrachinonai
Veikia infekcines bakterijas, kaip kad Staphylococcus Aureus, E.Coli ir Salmonella.

Damnakantalis
Slopina ikivėžinių ląstelių augimą.

Terpenai
Padeda regeneruoti ląstelėms, pasisavinti maisto medžiagas, šalinti toksinus.

Fitonutrinai ir selenas
Turi stiprių antioksidinių savybių, saugo nuo laisvųjų radikalų.

Tirpi ir netirpi ląsteliena
Tirpios skaidulos valo kraują, mažina cholesterolio kiekį, jungiasi su riebalais ir balansuoja cukraus kiekį kraujyje. Netirpios skaidulos reikalingos žarnynui.

Aminorūgštys
Aminorūgštys sudaro baltymus, kurie organizme atlieka daugelį funkcijų. Būtinųjų aminorūgščių organizmas pats negamina, todėl jų reikia gauti su maistu.
Noni sultyse yra 17 iš žinomų 20 aminorūgščių, iš jų 9 – būtinosios aminorūgštys.


Riebiosios rūgštys
Riebiosios rūgštys sudaro riebalus. Noni sultyse esančios riebiosios rūgštys - polinesotieji riebalai, kuriuos turime gauti su maistu. Jie reikalingi odai, nervų ląstelėms, širdies audiniui, kraujagyslėms, taip pat nuotaikos pusiausvyrai palaikyti. Padeda funkcionuoti ląstelės membranai, geriau pasisavinti maisto medžiagas, šalinti toksinus.

Bendros ypatybės

Adaptogenas
Adaptogenas yra medžiaga, balansuojanti visas organizmo sistemas. Žinoma12 adaptogenų, iš kurių pats efektyviausias yra Noni sultys.


Šarmai
Rūgštinėje aplinkoje audiniai yra, o ligos klesti. Noni sultys skatina šarmines organizmo reakcijas, optimaliai gerą sveikatos būklę.

Antioksidantai
Antioksidantai, pvz., žalioji arbata, piknogenolis, vitaminas C bei kt. neutralizuoja laisvuosius radikalus arba daleles, kurios ardo DNR ir skatina vėžinių ląstelių susidarymą. Noni sultys yra efektyviausias antioksidantas.

Mažas glikeminis indeksas
Noni sulčių angliavandenių ir skaidulų santykis yra 3:1. Jos padeda subalansuoti cukraus kiekį kraujyje.

Analgetikas, saugo nuo uždegimų, slopina fermentą Cox II

Kitaip nei įprasti skausmo ir uždegimo malšinamieji vaistai, Noni sultys mažina skausmą ir uždegimą, tuo pat metu apsaugodamos skrandžio, inkstų ir kepenų ląsteles.

Drėkinamasis poveikis
Noni sultys padeda palaikyti reikiamą audinių drėgnumą.

Imunomoduliatorius
Noni sultys koreguoja imuninę sistemą: ne tik ją stiprina, bet ir reguliuoja, kad būtų slopinamos alerginės bei autoalerginės reakcijos.


Noni tik 190 Lt, pigiau niekur nerasite

Skelbimas „Sultys "Noni" sveikatai stiprinti“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-09-05. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 2 Sultys "Noni" sveikatai stiprinti
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Rolandas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 09 mėn.
Skelbimo nr.:
13668
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1065
Atnaujintas:
2008-09-05 00:00