Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Siūlome platinti DVD diskus

0,29 Eur

Siūlome platinti DVD diskus "Sėkmingo Verslo Formulė" ir uždirbti 50% nuo pardavimų. Partneriai iškarto gauna 75lt+komisinius nuo pardavimų. Automatizuota verslo sistema, asmeninis palaikymas. Karjeros galimybės, galimybė kviesti kitus žmones į verslą ir gauti pinigus nuo jų pardavimų. Rimtas, pastovus ir nuolatinis darbas ambicingiems žmonėms. Informacija ir nemokama registracija adresu:
http://kaipparduotiinformacija.lt/affiliate_info.php

P.S. Jums NIEKO nereikia pirkti jeigu nenorite - mes niekam absoliučiai nesakome pirkti. Ir nereikia savo e-shop'o atidaryti. Viskas ko reikia, tai:
a) Nemokamai užsiregistruotis partnerių sistemoje
b) Platinti savo unikalią tekstinę nuorodą internete
c) Gauti pinigus į savo nurodyta banko saskaitą.
Paprasta. Greita. Saugu. Dirbame su daugiau kaip 200 žmonių iš Lietuvos. Mes jau išmokėjome daugiau nei 10 000lt MŪSŲ partneriams! Junkis ir TU!
Darbas fiziškai sunkus (darbas prie kompiuterio), tačiau atsiperka labai greitai. Spec. žinių nereikia.

APIE MUS:
Į.Į. sėkmingai veikianti daugiau nei 2 metus. Mes bendradarbiaujame daugiau nei su 400 žmonėmis iš visos Lietuvos partnerystės principų. Visi kartu - mes didelė entuziastų komanda, kuri platina itin aktualų produktą šiai dienai - finansinius apmokymus DVD disko pavidalu "Sėkmingo Verslo Formulė" Lietuvoje ir už jos ribų. Mes turime integravę partnerystęs programą, kuri iki šio laiko yra pati pelningiausia ir dosniausia visoje Lietuvoje. Žmones priimami nemokamai, nemokamai suteikiami mokymai, konsultacijos. Atlyginimą išmokame laiku ir už atliktą darbą. Kas mus skiria nuo kitų - tai galimybė kviesti kitus žmones į Jūsų verslą ir taip uždirbti dar daugiau! Mūsų tikslas - padėti kuo daugiau žmonių išmokti darbo internete įgudžių, pardavimo bei rinkodaros, ir atitinkamai uždirbti papildomų pajamų ir sudaryti Jūsų nuosavą, itin pelningą pajamų šaltinį absoliučiai nemokamai!

Skelbimas „Siūlome platinti DVD diskus“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-04-07. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Siūlome platinti DVD diskus
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Roland
Vilnius
Skelbimo nr.:
133185
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
353
Atnaujintas:
2011-04-07 00:00