Silikoniniai nagučiai

6,66 Eur

Kaip bemylėtumėme savo augintinį, tačiau yra vienas dalykas kurio negalime pripažinti – padaryta žala, kuri atsiranda draskant kiliminę dangą, grindis, baldus ir t.t. Draskymas visada atneša nemalonias finansines išlaidas, tačiau dėl augintino natūralaus elgesio ir prigimtų instinktų, šią problemą treniruotėmis pašalinti yra gana sudėtinga ir dažnai neefektyvu.
Taip pat augintinio nagai gali būti žalingi savo kūnui. Sergant odos ligomis, augintiniai draskant savo odą sukuria naujus pažeidimus, kas sukelia bakterijų atsiradimą bei naujas komplikacijas.
MINKŠTIEJI NAGUČIAI – silikoniniai dangteliai, sukurti veterinarijos gydytojais, kurie klijuojami ant numylėtinio nagų. Dangteliai, dengdami nagų galiukus apsaugo nuo įdrėskimų. Jūsų augintinis su šiais nagų dangteliais ne tik jausis saugiai ir patogiai, bet taip pat išmoks kontroliuoti savo elgesį ateityje. Tai paprasčiausias, efektyviausias bei neskausmingas būdas užkirsti kelią draskymams

Skelbimas „Silikoniniai nagučiai“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-09-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Silikoniniai nagučiai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Česlav
Skelbimo nr.:
149933
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
275
Atnaujintas:
2011-09-20 00:00