SFERINIAI APSAUGOS VEIDRODŽIAI

Kaina sutartinė

"ALTUM RETAIL" siūlo puikų, realaus laiko, apsaugos stebėjimo sprendimą. Mūsų siūlomi sferiniai veidrodžiai leis praplėsti matomumo lauką ir stebėti aplinką net ir už vaizdą užstojančių objektų. Veidrodžiai pagaminti is itin lengvos medžiagos, tad yra nesunkūs bei lengvai montuojami, veidrodžio laikiklis yra lankstus, tad nesunkiai galima reguliuoti norimo vaizdo kampą.

Sferinis patalpų stebėjimo veidrodis iš akrilo
• Retail Vista Economic – aukštos kokybės akrilo pluošto veidrodis, itin lengvas, turintis lanksčią tvirtinimo kojelę, kuri suteikia galimybe keisti veidrodžio atspindžio kampą. Šis veidrodis yra idealus naudoti parduotuvėse, prekybos centruose ir visose kitose vietose kur apsauga ir žmonių saugumas yra labai svarbu. Tik patalpų naudojimui. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių.
Pagaminta ES.
Turimi dydžiai: 30cm,40cm,45cm,50cm,60cm,70cm


Sferinis lauko stebėjimo veidrodis iš akrilo
• Retail Universal - akrilo pluošto, pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų universalus lauko stebėjimo veidrodis, kurio apsauginis skydelis padengtas raudonu polipropelenu, todėl atsparus smūgiams ir UV spinduliams bei jo paviršius patikimai apsaugotas nuo bet kokių oro sąlygų.
Pagaminta ES.
Turimi dydžiai: 30cm,40cm,50cm,60cm,70cm,80cm,90cm


Panoraminis patalpų stebėjimo veidrodis iš akrilo
• Retail Mirador Hemisphere – aukštos kokybės, akrilo pluošto panoraminis veidrodis – tai tinkamiausia priemonė kovojant su nusikalstumumu parduotuvėse, prekybos centruose ir kitose pardavimų vietose. Lengvas veidrodis pasižymi plataus kampo diapozonu (nuo 45° iki 180°), todėl šiais veidrodžiais puikiai pasiekiamas didžiausias matomumo plotas, idealiai matomos visos patalpos erdvės. Tai puikus apsaugos sprendimas norint išvengti „nematomų zonų“ ir puiki priemonė Jūsų turtui apsaugoti.
Turimi dydžiai: 45° laispnių ,90° laispnių,180° laispnių,360° laispnių



Sferinis kelio veidrodis iš akrilo
• Retail Traffic De Luxe – akrilo pluošto veidrodis skirtas kelių ir gatvių saugumui užtikrinti, naudojami ten, kur šalia kelio esantys pastatai, stulpai, medžiai ir kt riboja kelio matomumą vairuotojams. Šie sferiniai veidrodžiai pasižymi plačiu apžvalgos kampu, išskirtinai lygiu paviršiumi (neiškraipo vaizdo dalies ir užtikrina tolygumą), papildomais atšvaitais, padidinančiais veidrodžio matomumą ir išskiriančiais veidrodį iš aplinkos.Kelio veidrodžiai yra atsparūs oro sąlygų kaitai, smūgiams ir kitiems neigiamiems aplinkos veiksniams.
Pagaminta ES.
Turimi dydžiai:40X60cm ; 60X80cm ; 80X100cm ; 60cm ; 80cm


Sferinis patikros veidrodis su ratuku
• Retail Roler Spy – akrilo pluošto veidrodis skirtas atlikti patikrai sunkiai pasiekiamose, pavojingose vietose. Po veidrodžiu yra įtaisytas ratukas, kas dar geriau leis saugiai pasiekti sunkiai prieinamą vietą. Veidrodžio laikiklis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, yra patvarus. Veidrodis yra lengvai valdomas, tad nesunkiai galėsite pasirinkti norimo vaizdo matymo kampą.
Pagaminta ES.
Turimi dydžiai : 30cm, 40cm

KITI PARDUOTUVIŲ APSAUGOS PASIŪLYMAI www.altumretail.com

Skelbimas „SFERINIAI APSAUGOS VEIDRODŽIAI“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-09-12. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 6 SFERINIAI APSAUGOS VEIDRODŽIAI
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
AltumRetail
Vilnius
Skelbimo nr.:
175513
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1097
Atnaujintas:
2012-09-12 13:48