Saulės kolektoriai - Elmitra UAB

345,81 Eur

Saulės kolektoriai Ensol - prekyba ir montavimas. Prekiaujame aukščiausių parametrų vertikaliais ir horizontaliais plokščiaisiais saulės kolektoriais Ensol. Saulės kolektorių sistemų projektavimas ir montavimas.
Plokštieji saulės kolektoriai Ensol:
2,0 kv.m ploto vertikalus saulės kolektorius - 1194 Lt su PVM
2,65 kv.m ploto vertikalus saulės kolektorius - 1852 Lt su PVM
2,65 kv.m ploto horizontalus saulės kolektorius - 1953 Lt su PVM

Pagrindiniai Ensol saulės kolektorių privalumai:
1. Rėmas -Ensol saulės kolektorių rėmas išlenktas iš vientiso, Ensol patentuoto, maksimalaus standumo ir sandarumo rėmo.

2. Vėdinimas - ventiliacinės saulės kolektoriaus kišenės "paslėptos" Ensol patentuoto profilio rėme. Taip užtikrinama gera ventiliacija ir visiškai apsaugoma nuo kritulių patekimo į kolektoriaus vidų.
3. Izoliacija - Ensol saulės kolektoriuose tankintos mineralinės vatos šiluminė izoliacija įmontuota nugarinėje dalyje ir kolektoriaus šonuose. Taip iki minimumo sumažinami šilumos nuostoliai.

4. Stiklas - Ensol saulės kolektoriuose naudojamas aukštos kokybės 4 mm storio "solar" tipo grūdintas prizminis stiklas, kuris yra ypač laidus saulės šviesai.

5. Stiklo įtvirtinimas - Ensol saulės kolektoriuose stiklas kolektoriaus rėme įtvirtinamas aliuminio profilio rėmo kameroje, kuri užsandarinama panaudojant specialią klijų ir papildomų medžiagų masę, kuri apsaugo nuo UV spindulių, atspari senėjimui ir kompensuoja medžiagų šiluminį plėtimąsi.

5. Suvirinimas - Ensol saulės kolektoriuse išvedžioti srauto vamzdeliai prie absorberio pritvirtinti panaudojant ultragarsį suvirinimą. Tai garantuoja ilgaamžiškumą ir užtikrina maksimalų šilumos perdavimą iš absorberio plokštės į srauto vamzdelius.

6. Absorberio danga - Ensol saulės kolektorių absorberiai padengti Blue Tec selektyvine danga, kuri užtikrina maksimalų našumą vasarą ir žiemą dėl didelio absorbcijos ir mažo emisijos koeficiento.

7. Efektyvumas - Ensol saulės kolektoriai pasižymi ypač aukštu efektyvumu (82,4%) ir didelio našumo darbo kreivėmis (a1 ir a2 koeficientai), kurios stipriai įtakoja efektyvų saulės kolektorių darbą vasarą ir žiemą.

8. Sertifikatai - Ensol saulės kolektoriai yra sertifikuoti TUV Rheinland ir Solar Keymark.

UAB „Elmitra“
Kaunas, Jonavos g. 260 LT-*****, Lietuva
Mob. tel.: +370-609-*****
Mob. tel.: +370-607-*****
El. paštas: *****
www.elmitra.lt

Skelbimas „Saulės kolektoriai - Elmitra UAB“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-01-23. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Saulės kolektoriai - Elmitra UAB
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
UAB ELMITRA
Kaunas
Skelbimo nr.:
158546
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
433
Atnaujintas:
2012-01-23 00:00