Rock’n’Rody pripučiamas arkliukas su padu

Kaina sutartinė

"Jodamas" ant arkliuko vaikas patiria daug malonių akimirkų ir kartu lavina pusiausvyrą bei stiprina už laikyseną atsakingus raumenis. Atsižvelgiant į vaiko amžių ir ūgį gali būti pripučiami iki reikiamo lygio. Sėdėdamas anatomiškai išformuotame arkliuko balne, vaikas jaučiasi saugiai ir stabiliai. Maksimaliai pripūsto arkliuko skersmuo per balno sritį 72cm, ilgis 50cm, plotis 26cm, aukštis 54cm. Aukštis nuo grindų iki balno 28cm.

Rock’n’Rody arkliuko padas pagamintas iš tvirto plastiko. Nevisai pripūstas arkliuko kojeles įstatykite į pado skyles ir pilnai pripūskite arkliuką. Tokiu būdu jis tvirtai įsistatys į padą. Naudojamas su padu arkliukas vaikui teikia daugiau stabilumo, todėl ypač tinka mažiems ir silpnos koordinacijos vaikams. Vėliau, vaikui ūgtelėjus, padas nuimamas. Tinka vaikams iki 3 metų. Saugumas: šie žaislai pagaminti iš ypač tvirtos ir storos gumos; netyčia pradūrus, nesprogsta, oras išeina pamažu; atlaiko 200 kg svorį

Skelbimas „Rock’n’Rody pripučiamas arkliukas su padu“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-04-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Rock’n’Rody pripučiamas arkliukas su padu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
ecohit
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
135050
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1064
Atnaujintas:
2011-04-22 00:00