"Revimait" papildas imuninei sistemai

17,38 Eur

INDIKACIJOS:


• Pirminis ir antrinis imunodeficitai


• Antioksidantinio statuso sumažinimas


• Medžiagų apykaitos sutrikimai


• Aterosklerozė


• Cukrinis diabetas


• Įvairios kilmės anemija


• Vitaminų ir mikroelementų trūkumas badaujant


Kūno masės korekcijos kompleksinėse programose padidintos fizinės apkrovos.


PAGRINDINIŲ KOMPONENTŲ SAVYBĖS


Ištraukos iš miežių grūdų ir vynuogių kauliukų rekomenduojamos regos analizatoriaus funkcijos palaikymui, kaip turinčios daug gamtinių antocianinų.


Ženšenio ekstraktas praplečia žmogaus organizmo prisitaikymo prie fizinių ir emocinių perkrovų galimybes. Rekomenduojamas esant depresijai, psichiniam ir fiziniam pervargimui, tam, kad sustiprintų organizmo apsaugą. Be to, ženšenis yra endogeninis organizmo superoksido dismutazės induktorius – viena iš dviejų svarbiausių organizmo antioksidantinių sistemų.


Sojos pektinas ir izoflavonoidai suriša laisvus radikalus, padidina antioksidantinių fermentų aktyvumą organizme, pagreitina toksinių metabolizmo produktų pašalinimą iš organizmo, panaudojus antibiotikus ir kitus gydomuosius preparatus.


Lecitinas stiprina skeleto muskulatūra, pagreitina pieno rūgšties apykaitą, padeda sparčiau atsistatyti po sekinančių treniruočių ir intensyvaus sporto.


Ežiuolės polisacharidai pasižymi imuninę sistemą stimuliuojančiomis bei priešuždegiminėmis savybėmis. Būtent polisacharidai ir yra ežiuolės imuninę sistemą stiprinančių savybių pagrindas. Jie nuslopina streptokokų, stafilokokų, e-coli (žarnyno lazdelės), gripo viruso ir herpes virusų augimą, turi interferono induktoriaus savybių.


Fruktozė – vienas iš pagrindinių angliavandenių šaltinių, gliukozės izomeras, priklauso monosacharidų grupei ir yra labai svarbus gamtinis cukrus. Fruktozė padeda žmogaus organizmui, kai jis yra pastoviai įsitempęs, stabilizuoja cukraus kiekį kraujyje, stiprina imunitetą.


Imbieras – stiprina imunitetą, smegenų kraujotaką, stiprina kraujagysles ir gerina atmintį. Be to, jis turi parazitus naikinančių savybių, nepakeičiamas susirgus raumenų ir kaulų ligomis ir mažina cholesterolio lygį kraujyje.


Granatų sultys yra visą organizmą stiprinanti priemonė, tame tarpe organizmui sveikstant po ilgalaikių susirgimų, esant chroniško nuovargio sindromui, darbingumo sumažėjimui.


Žaliosios arbatos ekstraktas pagerina kraujotaką, aprūpina ląsteles deguonimi, stiprina odos apsaugines savybes. Arbatoje esantis kofeinas veikia stimuliuojančiai. Veikdamas centrinę nervų sistemą (galvos ir nugaros smegenis), kofeinas sustiprina kvėpavimą, verčia širdį dažniau ir stipriau plakti, pagreitina medžiagų apykaitą, tuo pačiu suteikia žvalumo, pašalina nuovargį ir mieguistumą. Kofeinas stimuliuoja kraujagyslių susitraukimą, tuo palengvindamas galvos skausmus, iššauktus plečiantis galvos kraujagyslėms, be to, jis padidina raumenų tonusą, pagerindamas judėjimo koordinaciją.


Avižų žolės ištrauka turi daug aminorūgščių, fermentų, flavonoidų, saponinų, sigmasterino, vitaminų, makro ir mikroelementų, to dėka pagerina lipidų ir bendrą medžiagų apykaitą.


Mielių ekstraktas yra aminorūgščių ir B grupės vitaminų šaltinis. Jis pagerina kolageno ir elastino sintezę, tuo odą darydamas elastingesnę.


Vitaminas B1 (tiaminas) teigiamai veikia imuninę organizmo sistemą. Jis užtikrina normalią gleivinės būseną, dalyvauja raudonųjų kraujo kūnelių susidaryme ir angliavandenių apykaitoje, yra pats efektingiausias organizmo energijos šaltinis. Be to, vitaminas B1 (tiaminas) optimizuoja pažinimo aktyvumą ir mąstymo veiklą. Jis teigiamai veikia organizmo energiją, augimą, normalizuoja apetitą, ,yra būtinas žarnyno, skrandžio ir širdies raumenų tonuso palaikymui.


Vitaminas B3 (nikotinamidas) yra ląstelių energetikas, kuris optimizuoja centrinės nervų sistemos sužadinimo ir stabdymo balansą.


Vitaminas B6 (piridoksinas) ypač veikia fizinę ir psichinę sveikatos būklę. Jis būtinas normaliam nervų sistemos ir smegenų veikimui, nukleino rūgščių sintezei.


Geležies kiekvieno žmogaus organizme yra vidutiniškai nuo 4 iki 5 g, o daugiau nei 50% jos yra hemoglobino eritrocitų sudėtyje. Hemoglobinas atlieka vieną iš svarbiausių kvėpavimo funkcijų – susijungimą su deguonimi ir pristatymą jo audiniams. Antra svarbiausia geležies biologinio veikimo organizme dalis yra aktyvus jos dalyvavimas oksidacijos procesuose: ji įeina į oksiduojančių fermentų sudėtį. Todėl geležis stimuliuoja vidinius ląstelių medžiagų apykaitos procesus ir tuo pačiu yra būtina sudėtinė protoplazmos ir ląstelių branduolių dalis. Ir, pagaliau, geležis priklauso kraują kuriančių elementų, turinčių pagrindinę įtaką kraujo sudėties normalizavimui, skaičiui.


Organinės rūgštys padeda palaikyti homeostazę ir kraujo pH

Skelbimas „"Revimait" papildas imuninei sistemai“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-06-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 "Revimait" papildas imuninei sistemai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Indre
Skelbimo nr.:
169840
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
388
Atnaujintas:
2012-06-10 21:27