PUREPRO vandens jonizatorius JA 103

315,69 Eur

Dejonizuotas vanduo: yra vienas iš didžiausių technologinių stebuklų skirtų žmogaus organizmui. Dejonizuotas vanduo ir jonizatoriai 21-ame amžiuje atsirado beveik nepastebėtai. Dejonizuotas vanduo yra stiprus antioksidantas, suteikia didžiulį kiekį deguonies organizmui ir todėl žmogaus kūnas prisipildo energija. Organizme labai daug šarminių medžiagų, jonizuotas vanduo padeda neutralizuoti ir panaikinti rūgščių likučius iš kūno. Rūgščių likučiai organizme gali paskatinti ligas, tokias kaip vėžys.
Jonizuoto vandens molekulė sumažinta dydžiu (nuo 10 iki 5) ir todėl vanduo tampa "lengvesnis". Jonizuotas vanduo -mažesnio dydžio molekulės leidžia žmogaus organizmui lengviau hidratuoti, taip išstumdamas iš kūno toksinus ir bei pašalindamas kenksmingų rūgščių liekanas. Jonizuotas vanduo lengvai pereina per jūsų organizmo audinius.
Naujausi ir Geriausi pasaulyje Jonizatoriai yra PUREPRO Vandens Jonizatoriai. Jie !! ! ! komplektuojami su didelemis plokštėmis -5 kartus polimerinių jonų padengtą platina kuriso pagrindas titanas (Jonizuojančioji plokštė kurta 20 metų -Japonų Technikos Universitetų). Ji gamina dejonizuotą vandenį kurio pH apie 10,0 arba net didesnis, priklausomai nuo jūsų vandens šaltinio. K okybės atžvilgiu ir jonizacijos stiprumu, PUREPRO Vandens Jonizatoriai neturi sau lygių pasaulinėje rinkoje.

Specifikacijos:
• Keturi lygiai –šarminio vandens
• Filtras vandeniui (ne-jonizuotas) – Dengtas sidabru- aktyvuotos anglies filtras
• Nerūdijančio plieno - išleidimo snapelis
• Įmontuotas automatinis paraudimo elektrodas.
• Unikali operacija- automatiškai ir tyliai savaime išsivalanti vidinė funkcija
• Balso patvirtinimas- kaskart pasirinkus skirtingą pH lygį
• Lengvai pakeičiamas filtras
• Pasirinktinė galimybę prisijungti tiesiogiai prie vandentiekio –visos skirtingos jungtys

Daugiau informacijos rasite http://www.akvasistema.lt

Skelbimas „PUREPRO vandens jonizatorius JA 103“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-03-09. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 PUREPRO vandens jonizatorius JA 103
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Akvasistema
Skelbimo nr.:
128217
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
433
Atnaujintas:
2011-03-09 00:00