Privatus vaikų darželis "Geniukas" ieško mažųjų bičiulių

Kaina sutartinė

Vaikų darželis „Geniukas“ įsikūręs Gineitiškių rajone, atokiau nuo miesto šurmulio, privačiame name su dideliu kiemu, kuriame vaikai galės žaisti, pramogauti, linksmai ir saugiai leisti laiką. Kieme esančiame darželyje auginsime gėles ir daržoves.

Vaikučius prižiūrės dvi profesionalios auklėtojos, kurios turi didelės darbo su vaikais patirties.

Su vaikais jos užsiima menine veikla: piešia, vaidina, karpo, lipdo, šoka, švenčia gimtadienius ir kitas šventes. Darželyje sustiprintas meninis ugdymas, taip pat dirba muzikos mokytoja, muzikos vaikučius mokanti pagal Hartfordo (Pensilvanija, JAV) universiteto profesoriaus, dr. John‘o M. Feierabend‘o metodiką. Moksliniais tyrimais pagrįstos programos pagrindas – dainos bei eilėraštukai, pasirinkti dėl ypatingo jų melodijų ekspresyvumo, natūralios kalbos tėkmės ir nuostabos pripildytų tekstų.

Nepamiršime ir fizinės veiklos, nes tam yra įkurtas specialus kambarys, kuriame mažieji geniukai užsiims sportine veikla.

Į vaikų darželį „Geniukas“ priimami 2-6 metų vaikai, kurie ugdomi grupėse po septynis.

Darželyje vaikams patiekiamas kokybiškas ir skanus maistas. Vaikučiai maitinami 5 kartus per dieną: pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai ir vakarienė. Į augančio organizmo maisto racioną mes žiūrime labai atsakingai, vaikus pratiname prie sveikų mitybos įpročių, maistą pritaikome ir alergiškiems vaikams.

Esant pageidavimui galime rengti jogos, anglų kalbos pamokėles, taip pat susitikimus su psichologe

Skelbimas „Privatus vaikų darželis "Geniukas" ieško mažųjų bičiulių“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-09-26. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Privatus vaikų darželis "Geniukas" ieško mažųjų bičiulių
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Rūta
Vilnius
Skelbimo nr.:
150351
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
253
Atnaujintas:
2011-09-26 00:00