Prestizines Beats by Dr. Dre ausines

349 Eur

Muzikos technikai ir kūrėjai sunkiai dirba studijose siekdami perteikti muziką, tokią, kokia jinai sukurta ištikrūjų. Beats by Dr Dre ausinės jums leis išgirsti muziką taip kaip jinai yra sukurta, tai kaip jos klausausi aš.

Pasirašau ties kiekvienu savo žodžiu.

Dr Dre


Beats by dr dre ausinės yra garsiai nuskambėjęs prekinis ženklas, Vakarų pasaulyje Beats by Dr Dre ausines laikomos prestižu. Įžymiausi aktoriai ir daininkai nešioja Dr Dre ausines, Dj koncertuoja su Dr Dre ausinėmis savo pasirodymuose. Prodiuseriai kuria dainas.



Siūlome įsigyti šiuos Dr Dre modelius:

Tour - 149lt (3 nuotrauka)

Akcija! šiuo metu galite įsigyti dvi ausines už vienos kainą, Beats tour yra populiariausias modelis, patogios, mažos ir galingos!


Solo HD - 299lt (4-5 nuotrauka)

Optimalus variantas - kokybė pranokstanti kainą!

Solo ausinės yra labai mėgiamos tarp įžymybių. Stilingas ir kompaktiškas modelis, ausinės lengvos gražios ir LABAI galingos - vertinantiems grožį ir komfortą!



Studio - 349lt (1-2 nuotraukos)

Studio modelis sukūrė perversmą ausinių istorijoje, po jo pasirodymo žvaigždės, atlikėjai ir DJ masiškai pamėgo šį modelį. Išskirtinis dizainas, galingi Bosai ir prestižas!



Pro - 399lt ( 6 - nuotraukos)

Jeigu esate pasiryžę visada girdėti muziką profisionaliai, šis modelis sukurtas jums. Tai ausinės su kuriomis koncertuoja profesionalūs DJ, Pro modelį naudoja prodiuseriai kurdami dainas.


Kuo esu išskirtinis Beats versle?

Pardavinėjant betkokį produktą ar paslaugas reputacija yra svarbiausia. Patraukli kaina yra tai dėl ko pirkėjai leidžia sau įsigyti prekę, dauguma mano pirkėjų yra patenkinti tuo, kad gali įsigyti Prestižinę prekę už preinamą kainą. Užsitarnaut patikimo pardavėjo reputaciją man yra svarbiausia, todėl Vienintelis Lietuvoje leidžiu grąžinti ausines dėl betkokios priežasties. Galiu didžiuotis, kad dar nei vienas pirkėjas ausinių negrąžino. Visiems modeliams yra suteikiama 1 metų garantija!



Jau įsigijote šią prekę?

norėčiau jums padėkoti, kad perkate iš manęs ir prašyčiau jūsų skirti 1 minute palikti komentarui po preke. Ačiū!


Būsimieji pirkėjai:

Galite susisiekti su manim betkada, kada jums patogu, mielai atsakysiu į jūsų visus klausimus

Skelbimas „Prestizines Beats by Dr. Dre ausines“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 6 Prestizines Beats by Dr. Dre ausines
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Martynas
Skelbimo nr.:
182635
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3681
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23