Pigūs laikrodžiai internete.

Kaina sutartinė

www.piguslaikrodziai.lt , skelbia LED LAIKRODŽIŲ IŠ PARDAVIMO METUS! Iki pat 2012.01.01 visiems LED laikrodžiams taikomos milžiniškos nuolaidos!
Dėmesio!
Prekių kiekis ribotas! Todėl paskubėkite pirkti laikrodžius, sau, savo artimiesiems ar tiesiog draugams, kaip dovaną artėjančių švenčių proga!
Nuoroda į LED laikrodžius: http://piguslaikrodziai.lt/index.php?route=product/category&path=45

Nenorite LED laikrodžio?
Nebėda!
Mes taip pat turime įvairių sportinių, klasikinių ir išskirtinio dizaino laikrodžių!
Jums tiesiog reikia įeiti į www.piguslaikrodziai.lt ir išsirinkti jums patinkantį laikrodį!

www.piguslaikrodziai.lt - būk stilingas ir tu!


Kodėl verta pirkti pas mus? Štai jums keli faktai:
1. Pas mus pačios mažiausios laikrodžių kainos internete.
2. Mes jums siūlome milžinišką laikrodžių pasirinkimą, 2000 skirtingų laikrodžių, kurie yra vis atnaujinami ir keičiami naujesniais, dar madingesniais laikrodžiais!
3. Pas mus yra visokiausių laikrodžių, tiek moteriškų, tiek vyriškų, tiek vaikiškų. Turime įvairaus dizaino laikrodžių, šmaikščių, klasikinių, elegantiškų, sportinių ir svarbiausia, PIGIŲ riešo laikrodžių!
4. Mūsų komandos (administratorių) aptarnavimas pats maloniausias, objektyviausias ir greičiausias, mes atsakysime į jūsų laiškus bet kuriuo paros metu, vos tik parašysite mums, taip pat atsiliepsime į skambučius, galite skambinti nors ir vidury nakties. Mes jums visada padėsime išsirinkti laikrodį pagal jūsų poreikius (kainą, dizainą, kokybę), patarsime ir atsakysime į visus jūsų užduotus klausimus apie laikrodžius.
5. Pas mus yra nuolatos daromos akcijos laikrodžiams, arba taikomos įvairios nuolaidos nuolatiniams klientams arba tiems, kurie perka už didesnes sumas.
6. Mes turime grupę Facebook'e, todėl ten galite paklausti kitų žmonių nuomonių apie mus, like'inti nuorodas, nuotraukas ir pirmieji sužinoti apie naujausias akcijas, bei nuolaidas! http://www.facebook.com/plaikrodziai?ref=tn_tnmn

www.piguslaikrodziai.lt

Skelbimas „Pigūs laikrodžiai internete.“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-11-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Pigūs laikrodžiai internete.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Mikelandželas
Skelbimo nr.:
154622
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
593
Atnaujintas:
2011-11-20 00:00