Patentuotos technologijos įtvarai su gintaro danga

Kaina sutartinė

G i n t a r a s – organinės kilmės suakmenėjusių spygliuočių medžių sakai, kuriuose yra įvairiausių mikroelementų, organinių rūgščių, ypač gintaro rūgšties. Pastaroji ir suteikia gintarui ypatingų savybių – priešuždegiminių, analgetinių, todėl jis naudojamas gydant įvairius negalavimus. Gintarui sušilus iki maždaug 27 laipsnių, iš jo ima skirtis veiklioji medžiaga gintaro rūgštis. Žmogaus kūno temperatūra yra 36,6 laipsnio, taigi gintarui pasiekus žmogaus odą išsiskiria gintaro rūgštis ir taip skatinamas jos gijimas.
Įtvarai su gintaro danga rekomenduojami, kai vargina: reumatinės ligos;sąnario, stuburo osteoartrozė; su osteoartroze susijusios ligos, pvz. lūžiai lėtinis uždegimas (malšina skausmą); būklės po sąnarių traumų, sąnarių patinimas; stuburo skausmas juosmens ir kryžmens srityje; reabilitacijos metu – pasižymi šildančiuoju ir fiksuojančiuoju poveikiu.
Siūlome riešo sąnario, kelio sąnario įtvarus, juosmens diržą, kojines, puskojines, riešo sąnario, kelio sąnario, alkūnės sąnario tvarsčius su gintaro danga.
Gintaro įtvarų ir kitų produktų kviečiame įsigyti V.Lašo g.3, prie Klinikų. Tel. 8 *****. www.ecohit.lt

Skelbimas „Patentuotos technologijos įtvarai su gintaro danga“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-05-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 Patentuotos technologijos įtvarai su gintaro danga
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
EcoHit
Kaunas
Skelbimo nr.:
167548
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
420
Atnaujintas:
2012-05-11 00:00