Pasirūpinkite savo vaikučio stuburiuku!

Kaina sutartinė

Laikysena yra įprasta kūno padėtis stovint, sėdint, einant. Taisyklinga laikysena yra būtina ne tik kaulų ir raumenų, bet ir kitų kūno organų normaliam funkcionavimui. Esant netaisyklingai kūno laikysenai žmogaus raumenys pradeda dirbti netinkamai, vienose kūno vietose jie pertempiami, o kitose silpsta ir atrofojuosi. Griaučių sistemoje pradeda vystytis degeneraciniai pakitimai, kurie neleidžia kaulams, raiščiams bei raumenims tinkamai vystytis ir atlikti savo funkcijų. Dėl šių priežasčių ryškėja netaisyklinga laikysena ir atsiranda įvairūs nemalonūs pojūčiai: skausmas, deginimas, maudimas, “tirpimas”, raumenų silpnumas, raumenų tonuso pakitimai, taip pat gali būti pažeidžiama net ir vidaus organų veikla.
Žmogaus kūno laikysena kinta visą gyvenimą. Aktyviausi ir reikšmingiausi jos pakitimai formuojasi vaikystėje bei paauglystėje – intensyviausiame augimo periode. Laiku pastebėjus neteisingai besivystančią laikyseną galima ją koreguoti įvairiomis priemonėmis ir taip užtikrinti kuo normalesnį jos vystymąsi. Svarbu kuo anksčiau pastebėti netaisyklingos kūno laikysenos požymius: pakrypęs suburas, pečiai nėra viename aukštyje, dubuo yra pasisukęs, galva yra palenkta ar pasukta, suplokštėję pėdų skliautai, kreivos kojos ir tt. ir laiku imtis koreguojančių priemonių.
Pasirūpinkite savo vaikučio stuburiuku jau šiandien, pasikonsultuokite tel. nr. +*****

Skelbimas „Pasirūpinkite savo vaikučio stuburiuku!“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-09-03. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Pasirūpinkite savo vaikučio stuburiuku!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Aleksandra
Vilnius
Skelbimo nr.:
174991
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
339
Atnaujintas:
2012-09-03 15:05