Parduodu Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčerių vadą

Kaina sutartinė

Puiki dovana sau ir artimiesiems artėjančių švenčių progą ir ne tik. Siūlome įsigyti (rezervuoti) tituluotų tėvų mielus, mažus Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčerių, pirmos vados, šuniukus gimusius 2011-11-07. Gimė 4 kalytės ir 2 patinėliai - visi šuniukai rudi. Dar rezervuoti galimą 4 kalytes ir 1 patinėlį.
Šuniukai turės LKD (FCI) dokumentus, EU LR „Gyvūno augintinio pasą“, mikro čipus (mikroschemas), bus paskiepyti pagal amžių. Šuniukai bus pasiruošę keliauti į naujus namus sausio mėnesio pirmoje pusėje. Kaina sutartinė.
Išskirtinis šios veislės bruožas yra didelis prieraišumas. Cvergpinčeriai yra labai ištikimi savo šeimininkams, labai atsargiai elgiasi su nepažįstamais. Jie greitai susiorientuoja, kas savas, o kas – svetimas. Tai yra labai protingas - gudrus šuo. Savo teritorijoje jis elgiasi drąsiai. Šuo lengvai pasiduoda dresūrai. Jų ūgis 25-30 cm, svoris 4-6 kg. Šie šunys puikiai prisitaiko prie šeimininko (prie seno ir jauno) gyvenimo būdo. Šios veislės privalumas yra ir tai, kad šunys ypač mažai šeriasi ir neturi nemalonaus specifinio kvapo. Šie šunys puikiai perneša keliones automobilyje. Jie taip pat žaibiškai reaguoja į viską kas dedasi aplinkui - yra kaip puikūs signalizatoriai, todėl visados žinosite jei kas artės prie jūsų būsto

Skelbimas „Parduodu Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčerių vadą“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-12-06. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 2 Parduodu Nykštukinių pinčerių arba Cvergpinčerių vadą
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Nijolė
Klaipėda
Skelbimo nr.:
155707
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
367
Atnaujintas:
2011-12-06 00:00