Parduodu lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas

Kaina sutartinė

Siūlau puikias lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas už protingą, kokybę atitinkačią kainą :)

12kl

****Apie Lietuvos partizanų karą ir jų tragišką likimą sukurta nemažai liaudies dainų. Kodėl? Kokios jos? Iliustruokite savo aiškinimą konkrečiais pavyzdžiais.

***Šiandien kalbama apie jaunystės kultą – visi privalo būti gražūs, veržlūs, energingi. Ką jūs manote apie diskriminaciją dėl amžiaus ir visuomenę, neigiančią senatvę?(+skaidrės)

****Šiandien vis dažniau prabylama apie skaitmeninę knygą vietoj įprastos. Ką jūs manote apie knygą skaityklėje skaitymo kultūros požiūriu? Kokių permainų žmogui gali atnešti tokie pokyčiai?

****UNESCO Pasaulio paveldo konvencija apibrėžia, kas yra pasaulinės reikšmės gamtos ir kultūros paveldas. Ką jūs manote apie šios taptautinės organizacijos paveldosauginę veiklą Lietuvoje, saugomus objektus ir to saugojimo svarbą Lietuvai?" (+skaidrės)
****Ką jūs manote apie savanorius – apie besiplečiančią dovanojimo kultūrą, ypač vartojimo kultūros kontekste?
****Ką manote apie televizijos vaidmenį ugdant visuomenę? Palyginkite skirtingų laidų stilistiką, informatyvumą, profesionalumą.

10kl

****Kalba yra ryški tapatybės dalis, kuri leidžia mums būti skirtingiems. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.”
****Pristatykite kelias vaikystės knygas, dariusias įtaką jūsų pasaulėžiūrai.

****Kompiuteriniai žaidimai – visavertė šiuolaikinės kultūros dalis. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

****Kiekviena tauta mandagumą supranta skirtingai. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

****Pristatykite ir įvertinkite kelias jaunimui skirtos lietuviškos žiniasklaidos priemones. Paaiškinkite, kuo jos jums patrauklios, kuo – ne
****Pristatykite kelias fantastinės literatūros knygas. Argumentuotai paaiškinkite, kuo šios knygos jums patrauklios, kuo – ne.


KIEKVIENAM DARBUI UŽ PAPILDOMĄ MOKESTĮ GALIU PADARYTI GRAŽIAS, SPALVINGAS SU DAUG ILIUSTRACIJŲ POWERPOINT SKAIDRES ATITINKANČIAS VISAS PRISTATYMŲ TAISYKLES !

Darbai rašyti lituanistės,todėl atitinka visus reikalavimus. Darbų į tas pačias mokyklas nebesiunčiu. Galiu pakonsultuoti dėl jūsų turimų darbų ar patarti ką rašyti. Galiu jūsų turimai kalbai padaryti skaidres.
Taigi,kreipkitės tel. *****, ***** (geriau rašyti sms,nes nevisada galiu atsiliepti) arba el. paštu *****

Skelbimas „Parduodu lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-03-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Parduodu lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Lietuviu kalbos iskaita 2012
Vilnius
Skelbimo nr.:
162781
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
332
Atnaujintas:
2012-03-10 00:00