Parduodu lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas

Kaina sutartinė

Parduodu lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas temomis:
12kl.
,,Apie Lietuvos partizanų karą ir jų tragišką likimą sukurta nemažai liaudies dainų. Kodėl? Kokios jos? Iliustruokite savo aiškinimą konkrečiais pavyzdžiais."
"Šiandien kalbama apie jaunystės kultą – visi privalo būti gražūs, veržlūs, energingi. Ką jūs manote apie diskriminaciją dėl amžiaus ir visuomenę, neigiančią senatvę?"
"Šiandien vis dažniau prabylama apie skaitmeninę knygą vietoj įprastos. Ką jūs manote apie knygą skaityklėje skaitymo kultūros požiūriu? Kokių permainų žmogui gali atnešti tokie pokyčiai?"
"UNESCO Pasaulio paveldo konvencija apibrėžia, kas yra pasaulinės reikšmės gamtos ir kultūros paveldas. Ką jūs manote apie šios taptautinės organizacijos paveldosauginę veiklą Lietuvoje, saugomus objektus ir to saugojimo svarbą Lietuvai?"
10kl.
“Kalba yra ryški tapatybės dalis, kuri leidžia mums būti skirtingiems. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.”
”Kompiuteriniai žaidimai – visavertė šiuolaikinės kultūros dalis. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.”

Darbas rašytas lituanistės,todėl atitinka visus reikalavimus. Kreiptis tel. *****, ***** (geriau rašyti sms,nes nevisada galiu atsiliepti) arba el. paštu *****

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
kalbos 2012m.
Vilnius
Skelbimo nr.:
159433
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
320
Atnaujintas:
2012-02-01 00:00