Parduodamas Asus Eee PC 901

159,29 Eur

Asus Eee PC 901 – funkcionalus ir produktyvus įrankis. Į šį kompiuterį įdiegtas bevielio ryšio valdiklis, jame veikia interneto kamera ir mikrofonas (bevieliu būdu galima rengti vaizdo konferencijas). Asus eee pc multimedijos galimybės vartotojui suteikia tikrą pramogų laisvę – šiuo įrenginiu galima žiūrėti vaizdo filmus ir paveikslėlius, galima klausytis muzikos, skaityti elektronines knygas. Asus eee pc kompiuteriu vartotojas galės rašyti dienoraščius (blog), į internetą įkelti nuotraukas ir vaizdo filmus. Asus eee pc – puikus pagalbininkas mokantis, dirbant bei pramogaujant.
Iš pirmo žvilgsnio Asus eee pc atrodo kaip įprastas nešiojamas kompiuteris, tačiau jo dydis apytikriai du kartus mažesnis už įprasto nešiojamojo kompiuterio. Asus eee pc – ne tik kompaktiškas, bet ir patvarus dėl ssd (solid state drive) disko (naudojama flash atmintinė). Naujasis kompiuteris ypač lengvas (svoris – vos 1kg), tad gerai tinka kelionėms.
Įrašyta operacinė sistema - Linux, bet yra Windows licencija

Skelbimas „Parduodamas Asus Eee PC 901“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-09-25. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Parduodamas Asus Eee PC 901
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Roberta
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
150244
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
597
Atnaujintas:
2011-09-25 00:00