PARDUODAMA KONDITERIJOS GAMINIU PARDUOTUVE-VERSLAS

Kaina sutartinė

Parduodamas idomus ir pelningas verslas - konditerijos ir duonos gaminiu parduotuve. Tai prekiu grupes, kurias zmones perka ir pirks bet kokioje ekonomineje situacijoje! Be to, parduotuve isikurusi pagrindineje Aleksoto gatveje, todel vieta, matomumas ir patogumas pirkejams yra puikus. Juolab, kad salia nera jokiu konkurentu, sokoladais aplink niekur neprekiaujama. Apskritai parduotuveje esanciu prekiu nera prekybos centruose, orientuojamasi i kokybiska produkcija.
Siuo metu parduotuveje pasiula yra labai isplesta ir pirkejas cia gali isigyti medaus, arbatu, kavos, ranku darbo sokoladu, dovanu maiseliu, porceliano gaminiu, sakociu, simtalapiu ir t.t. . Visais metu laikais pirkejams siuloma vietoje arba issinestinai paskanauti kava, arbata, sultiniu, o vasaros metu - ir pieniskais ledu kokteiliais. Taip pritraukiama ne tik vietine rinka, bet ir pravaziuojantys pirkejai (parduotuve yra ant pagrindinio kelio link Marijampoles, Garliavos). Parduotuveje yra irengtas ir baras su kedemis, todel norintys gali ir vietoje uzkasti ir atsigerti.
Parduotuve veikia nuo 2011m. Salia yra verslo centras, daugybe smulkiu imoniu, todel zmoniu srautas garantuotas, yra nemazas nuolatiniu klientu ratas.
Parduodutuve veikia individualios veiklos statusu.
Parduotuve turi 2 patalpas-prekybine (24 m2) ir pagalbine (sandeliavimo) (11 m2). Patalpos apsildomos autonominiu sildymu. Yra san.mazgas. Lauko durys su apsauginem zaliuzem. Patalpos yra nuomojamos. Patalpu unikalus interjeras ir savitas stilius suzavi kiekviena pirkeja. I pardavimo kaina ieina:
- Prekybiniai baldai, stelazai, lentynos;
- Vitrininiai saldytuvai 2vnt.;
- Saldymo kamera;
- Kasos aparatas;
- Svarstykles;
- Reklamines iskabos 2vnt., pastatomas stendas, skirtas besikeicianciai informacijai;
- Krepsiai produktams eksponuoti ir laikyti;
- Taip pat perleisime visus rysius ir salygas, suderintas su tiekejais.
Uz papildoma kaina pridesime ir kokybiska automatini kavos aparata (su garantijomis).
Parduotuve dar turi neisnaudotos prekybines erdves, todel cia dar yra vietos plesti pasiulai ir prekiu asortimentui. Taip pat yra unikalus parduotuves pavadinimas ir logotipas, kuri galima panaudoti reklamoje.
Tai puiki galimybe pradeti savo versla uz nedideles investicijas, tuo labiau, kad siulomas ir idirbis, ir nuolatiniai klientai.
Tel. pasiteiravimui ir papildomai informacijai: *****
Kaina: 6000 Lt

Skelbimas „PARDUODAMA KONDITERIJOS GAMINIU PARDUOTUVE-VERSLAS“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-04-03. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 PARDUODAMA KONDITERIJOS GAMINIU PARDUOTUVE-VERSLAS
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Laura
Kaunas
Skelbimo nr.:
165132
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2330
Atnaujintas:
2012-04-03 00:00