Nokia 5800 XpressMusic + 16GB microSD

92,68 Eur

Sveiki, visų pirma, noriu pasveikint visus su artėjančiom šventėm! :)

Telefonas naudotas, būklė labai gera, 9/10. Tinka visos SIM kortelės. Buvo prižiūrėtas, ekraną nuo pat pirkimo pradžios dengia apsauginė plėvelė, visada buvo nešiotas dėkle. Keli vos matomi įbrėžimai ant ekrano matosi nuotraukose, tačiau jie yra ant plėvelės, ne ant pačio ekrano! Pats ekranas be įbrėžimų. Telefono korpuso spalva juoda/sidabrinė. Korpusas atrodo gražiai, nėra klibantis, laikosi tvirtai, netraška. Tiek programiškai, tiek techniškai telefonas yra tvarkingas. Parduodu su pilna komplektacija: telefonas, atminties kortelė, dėžutė, USB kabelis, kompaktinis diskas kompiuteriui, knygutė, ausinės, pakrovėjas, telefono "staliukas", jungimui prie TV kabelis, pultelis muzikai, dirželis ant riešo, papildomas pieštukas. Visi priedai yra originalūs. Taip pat pridedu originalų dėklą bugatti, kurio vertė apie 50 Lt. Telefono ekrano pilnai pakanka peržiūrėti filmui --> http://youtu.be/CIXZ3tz22EY Prieš parduodant, nemokamai pilnai perrašysiu operacinę sistemą i naujausią (servise kaina apie 30 Lt), kad ištrint asmeninius nustatymus ir duomenis, kas be ko, telefonas po to taps spartesnis. Navigacinėje programoje bus naujausias Lietuvos žemėlapis. Pagal pirkėjo norą, nemokamai galėsiu įrašyt papildomų šalių naujausius žemėlapius bei kitas naudingas programas (Skype, Opera Mobile, Facebook,...). Telefone įdiegtos anglų, estų, latvių, lietuvių, rusų bei vokiečių kalbos. Daugiau info apie šį modelį: http://www.mobili.lt/lt/telefonai/nokia/5800_xpressmusic_8gb.html?show=all (lietuviškai) http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php (angliškai).

Į nurodytą kainą įeina 2GB talpos atminties kortelė, už nedidelę kainą pridedu 16GB atminties kortelę (Jūsų pasirinkimas, kurios talpos ar abiejų kortelių reikia), kurios kaina siekia 60-70 Lt. Su 16GB korlele telefono kaina pakiltų iki 360 Lt. Kainos gali būti šiek tiek paderintos su rimtu pirkėju. Vilniuje ir Telšiuose telefoną galima pirkti iš rankų į rankas, į kitus miestus galimas siuntimas paštu (pašto išlaidas apmoka pirkėjas). Kontaktai: skype amkikaz, el. paštas ***** tel ***** (ežys) arba ***** (labas). Atsakau į SMS žinutes. Kilus klausimams ar pasiūlymams - klauskite.

P.S. daiktas tikrai geras, pilnai veikiantis ir saugotas, kadangi buvo mokėti nemaži pinigai!

Skelbimas „Nokia 5800 XpressMusic + 16GB microSD“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-12-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Nokia 5800 XpressMusic + 16GB microSD
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Andrius
Vilnius
Skelbimo nr.:
156770
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
491
Atnaujintas:
2011-12-24 00:00