Naujiena. Itališki „Ottone meloda“ maišytuvai

86,60 Eur

Norime jums pristatyti naują gamintoją mūsų rinkoje. Tai „Ottone Meloda“ garsus italų maišytuvų gamintojas, pradėjęs savo veiklą 1952m. Visa produkcija žymima ženklu „Pagaminta Italijoje“, o tai reiškia, kad visi gamybos etapai vyksta Italijoje. Gamintojas siūlo plačiausią gamą Italijoje pagamintų maišytuvų: 800 vonios kambario ir 500 virtuvės maišytuvų.
Produkcija žymima ženklu, kuriuo produkciją gali žymėti tik labiausiai patyrę Italijos gamintojai. Gamintojas suteikia „Amžiną garantiją“ padengimui chromu.
Tai vienas iš nedaugelio gamintojų, kurie puikiai suderina nuostabų itališką dizainą su technologijos naujovėmis. Pagrindiniai tikslai technologijų srityje: ekologija ir sveikata. Dėka „PWP“- „Švaraus vandens proceso“ mažinamas švino ir nikelio patekimas į vandenį. Lyginant su įprastiniais produktais, švino patekimas į vandenį sumažėja 85%, nikelio patekimas į vandenį sumažėja 95%.
Šie puikūs maišytuvai ir ne tik www.skuvita.lt

Skelbimas „Naujiena. Itališki „Ottone meloda“ maišytuvai“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-11-14. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Naujiena. Itališki „Ottone meloda“ maišytuvai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Domus
Vilnius
Skelbimo nr.:
154141
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
446
Atnaujintas:
2011-11-14 00:00