Nauja patobuliunta tecnologija ir naujos kartos Permanentini

Kaina sutartinė

Permanentinis makiažas pati geriausia išeitis damoms , norinčioms visuomet atrodyti nepriekaištingai . Puikiai atrodyti ne tik vakarėlyje ,bet ir poilsiaujant pajūryje , plaukiojant baseine , sportuojant ir , aišku ,kasdieniniam gyvenime. Permanentiniu makiažu galima ne tik paryškinti , bet ir pakoreguoti veido bruožus : pakeisti antakių formą , optiškai padidinti akis , paplatinti lūpas, pakeisti jų formą bei atspalvį .
Mikropigmentacija yra didelio tikslumo reikalaujantis darbas, nes kiekvienas adatos dūris su pigmentu – tai negrįžtamas procesas. Pigmentui atsidūrus odoje, jo nebegalima pašalinti. Todėl suprantama, kad mikropigmentacija turi būti atliekama naudojant tikslią profesionalią aparatūrą.
Moderni aparatūra, pigmentai ir ,,Dermato cosmetic science” mokymo programa – tai unikali mikropigmentacijos sistema. Amerikos ir Europos mikropigmentacijos srities specialistai jau įsitikino sitos sistemos privalumais ir rezultatais.
Profesionalumas ir kokybė atliekant mikropigmentacijos procedūras yra absoliuti būtinybė. Todėl specialistai renkasi ,,Dermato cosmetic science”. Mikropigmentacijos tobulumas – pagrindinis mūsų reikalavimas. Daugiau info www.oceanofbeauty.lt

Mielai kviečia grožio estetikos centras ,,Ocean of Beauty"

Kontaktai :
Tel. 2 40 44 02
Mob. tel. +370 68 50 52 76
Vilnius,

Skelbimas „Nauja patobuliunta tecnologija ir naujos kartos Permanentini“ paskutinį kartą atnaujintas 2010-01-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Nauja patobuliunta tecnologija ir naujos kartos Permanentini
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
oceanofbeauty
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
67463
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
448
Atnaujintas:
2010-01-28 00:00