NATŪRALŪS VAIKIŠKI DRABUŽIAI PAGAMINTI LIETUVOJE

1 Eur

Ieškote kokybiškų vaikiškų drabužių? Norite, kad įsigyti rūbai būtų ne tik patogūs, bet ir stilingi?
Dandelion.lt – tai vaikiškų drabužių el. parduotuvė, kurioje rasite platų madingų ir kokybiškų drabužių vaikams asortimentą nuo kasdieninių iki proginių drabužėlių, kurie yra siuvami Lietuvoje. Dauguma drabužių marginimų sukurta garsios dizainerės – Ulla-Maj Saarinens, kuri ant mūsų išskirtinio dizaino drabužių perteikia unikalius vaizdinius, suteikiančius žaismingumo ir išskirtinumo. Be to, kruopščiai atsirinkdami audinių kokybę galime užtikrinti, jog visi drabužiai vaikams yra ekologiški. Tad vienas svarbiausių mūsų tikslų – originalumas. Siekiame, kad drabužiai atrodytų stilingi, kokybiški ir, žinoma, patogūs.
Kas svarbiausia, el. parduotuvės dizainas sukurtas Jūsų patogumui - lengvam ir greitam apsipirkimui. Drabužius galėsite rasti pagal norimą dydį, spalvą ar kainą. Taip pat prie visų drabužių aprašymų pateiktos dydžių lentelės suteiks galimybę išsirinkti reikiamą dydį ir nenusivilti gavus prekę. Tad www.dandelion.lt - už kokybiškus ir stilingus vaikiškus rūbelius!
Norėdami sužinoti apie visas mūsų siūlomas naujienas visada galite užsisakyti mūsų naujienlaiškį ar apsilankyti mūsų socialinių tinklų paskyrose:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dandelion/*****
Google plus: https://plus.google.com/u/0/*****/about
Pinterest: https://www.pinterest.com/dandelion0434/

Skelbimas „NATŪRALŪS VAIKIŠKI DRABUŽIAI PAGAMINTI LIETUVOJE“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 NATŪRALŪS VAIKIŠKI DRABUŽIAI PAGAMINTI LIETUVOJE
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Dandelion
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
228060
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
195
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23