Mazyliodovana.eu – prekės kūdikiams ir naujagimiams internetu

Kaina sutartinė

Mazyliodovana.eu – tai aukštos kokybės prekės kūdikiams ir naujagimiams, tokios kaip patalynė kūdikiams, drabužiai kūdikiams bei kūdikio higienos ir priežiūros priemonės.

Mazyliodovana.eu internetinėje parduotuvėje esančios prekės: antklodės ir pagalvės kūdikiams, patalynės komplektai (užvalkalai), paklodės kūdikiams, naujagimio lizdeliai, vokeliai kūdikiams, pledai kūdikiams, miego žaislai, miegmaišiai vežimėliams. Taip pat drabužiai kūdikiams, tokie kaip smėlinukai, siaustinukai, šliaužtinukai, kombinezonai kūdikiams, kūdikio kraitelės ir kiti rūbeliai mažyliams. Higienos ir priežiūros priemonėms priskiriami vystyklai, rankšluosčiai kūdikiams, drėgnos servetėlės, skalbimo priemonės ir kitos priežiūrai skirtos prekės.

Maloniai kviečiame užsukti ir pasiruošti kraitelį savo mažyliui būtinų jo kasdienybei daiktų www.mazyliodovana.eu internetinėje parduotuvėje!

Skelbimas „Mazyliodovana.eu – prekės kūdikiams ir naujagimiams internetu“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-06-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Mazyliodovana.eu – prekės kūdikiams ir naujagimiams internetu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Mažylio dovana, MB
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
265110
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
75
Atnaujintas:
2019-06-01 15:07