Launch X431 Master - Universali diagnostinė įranga

1 514,71 Eur

Launch X431 Master - universalus profesionalus diagnostikos įrenginys

Diagnostikos prietaisas LAUNCH X-431 Master yra sukurtas remiantis ankstesnio prietaiso X-431 patirtimi ir paremtas Linux operacine sistema. Universalus diagnostikos prietaisas yra modernaus dizaino, nedidelio svorio, su šiuolaikiška programine įranga ir gausiu adapterių rinkiniu, panašiu į X-431. Skirtumas nuo X-431 yra tas, kad visi 16-pin adapteriai (įskaitant Super-16 ir CAN-II) yra pakeisti universaliu adapteriu Smart OBD2-e. Universalus diagnostikos LAUNCH X-431 Master prietaisas su naujausia programine įranga padidina jo technines galimybes ir įrenginio darbo greitį.

Launch X431 Master palaiko Europinius ir Azijos gamintojų automobilius, diliariniame automobilių diagnostikos lygyje. Tai vienas iš galingiausių ir universaliausių diagnostikos įrenginių esančių pasaulinėje rinkoje.

Launch X431 Master turi aukštos raiškos sensorinį ekraną, integruotą spausdintuvą, be diagnostikos ypatumų, apima kai kurias kitas funkcijas: adresų knygelė, asmens organizatorius, kalendorius, skaičiavimo mašinėlė ir t.t.

Kai jūs perkate Launch x431 Master diagnostikos įrenginį iš mūsų jūs perkate ne tik pilnos komplektacijos diagnostika, bet ir programinės įrangos atnaujinimus per Internetą, kurie leidžia dirbti su naujausiais automobilių modeliais, bet ir garantinį ir pogarantinį aptarnavimą, bei konsultacijas susijusias su prietaiso funkcionalumu.

Launch x431 Master diagnostikos prietaisas yra idealus sprendimas mažiems ir vidutiniams servisams!

Launch x431 Master techninės charakteristikos:

Prietaiso funkcijos ir galimybės:
- elektroninių identifikavimo sistemų (valdymo blokų) ir gamyklinių duomenų parodymas bei spausdinimas;
- gedimo kodų (klaidų) nuskaitymas, parodymas ir spausdinimas;
- gedimo kodų (klaidų) ištrynimas;
- Duomenų nuskaitymas ir parodymas diagnozavimo metu realiame laike: variklio sūkių per minutę, transporto priemonės greičio, įtampos, aušinimo skysčio temperatūros, žemėlapių, TP jutiklių, ir t.t. Meistras pats pasirenka norimų peržiūrėti duomenų sąrašą. Reikšmės parodomos skaitmenine ir grafine forma;
- vykdančiųjų mechanizmų testavimas, aktyvinimas ir valdymas: purkštukų, žibintų CE (Check Engine), vožtuvų ir įvairių relių ir t.t.;
- Valdymo blokų kodavimas, adaptavimas (pririšimas);
- Servisinių intervalų nunulinimas (tepalo lemputės gesinimas, laiko kontrolės, atstumo kontrolės nunulinimas) bei kt.
Daugumai automobilių skeneris X-431 MASTER gali atlikti dileriniams prietaisams būdingas funkcijas: valdymo blokų kodavimą ir adaptaciją (pririšimą), imobilizatoriaus ir variklio ECU sinchronizaciją, pneumo važiuoklės kalibravimą, apsukų nustatymą ХХ (ME2.0, ME2.1 - MB), raktų registraciją ir naikinimą (VAG, Toyota) ir t.t.

Launch x431 Master Techniniai duomenys:
• Operacinė sistema - Linux;
• Vidinė atmintis - 16 MB;
• 512 MB talpos CF atminties kortelė;
• LCD jutiklinis ekranas ir su apšvietimu 240x320 mm;
• Maitinimo įtampa 12V / 24V;
• Užmaitinimo būdai: nuo diagnostinės jungties, per maitinimo bloką 220 V, nuo akumuliatoriaus baterijos, nuo cigarečių pridegimo lizdo;
• Darbo aplinkos temperatūra: 0-50 °C;
• Darbo aplinkos santykinis drėgnumas

Skelbimas „Launch X431 Master - Universali diagnostinė įranga“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-02-07. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Launch X431 Master - Universali diagnostinė įranga
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
DTI lt
Vilnius
Skelbimo nr.:
159871
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
418
Atnaujintas:
2012-02-07 00:00