Kūrybos namučiai „Vėjų fėja“

Kaina sutartinė

Kūrybos namučiai „Vėjų fėja“ – tai erdvė, kurioje save gali rasti kiekvienas.
• Šiokiadieniais „Vėjų fėjos“ studijoje reguleriai vykta įvairios su kūryba susijusios studijos bei jogos užsiemimai vaikams, jaunimui ir suaugusiems.
• Savaitgaliais „Vėjų fėjoje“ visi norintys gali atšvęsti tokias svarbias šventes kaip gimtadienis, mergvakaris ir t.t. Kad būtų linksmiau – šventes pravesti Jums gali įvairūs personažai, o kad būtų patogiau – švęsti galite kūrybos namučiuose „Vėjų fėja“ arba bet kokioje kitoje Jums patogioje vietoje.
• Vasaros metu įvairaus amžiaus vaikai ir jaunimas yra kviečiami laiką leisti kaimo (Pratkūnų kaime)arba dienos (kūrybos namučiuose „Vėjų fėja“) stovyklose.
• Visi norintys išbandyti savo jėgas kokioje nors naujoje veikloje arba patobulinti jau turimus įgudžius gali registruotis į iš anksto skelbiamus vienkartinius kūrybinius užsiemimus.
Taigi, visi susidomėję esate kviečiami aplankyti kūrybos namučių „Vėjų fėja“ internetinį puslapį www.vejufeja.lt, kuriame rasite detalesnę informaciją apie čia vykstančią veiklą. Jeigu informacijos Jums atrodo negana, iškilo klausimų, tuomet galite rinktis vieną iš trijų kelių:
1. Rašyti mums elektroniniu paštu *****
2. Skambinti telefonais 8-683-***** arba 8-615-*****.
3. Arba tiesiog ateiti pas mus, į kūrybos namučius „Vėjų fėja“ (M. Daukšos g. 41 – 1, Kaunas), kur akis į akį atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus. 
Laukiame Jūsų prisijungiančių prie mūsų didelės ir laimingos šeimos! 

Skelbimas „Kūrybos namučiai „Vėjų fėja““ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 5 Kūrybos namučiai „Vėjų fėja“
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Ilona
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
182055
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
389
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23