KOSMODISK CLASSIC

Kaina sutartinė

Apie KOSMODISK CLASSIC rinkinį
Itin praktiškas ir dėl unikalios tvirtinimo sistemos lengvai pritaikomas kiekvieno nugarai. Su KOSMODISK CLASSIC rinkiniu net dirbdami, apsipirkinėdami, vairuodami, sportuodami, ilsėdamiesi ir keliaudami galėsite mėgautis atpalaiduojančiu nugaros masažu.

KOSMODISK CLASSIC rinkinys veikia savo forma, nenaudodamas jokių energijos šaltinių, pvz., magnetų ar baterijų. Iš medicinoje naudojamų plastiko granulių pagamintas KOSMODISK CLASSIC rinkinys savo unikalia forma stimuliuoja nugaros raumenis, esančius šalia stuburo. Padidėjęs šilumos kiekis atpalaiduoja raumenis ir mažina skausmą.


Privalumai:
Visiškai nuslopina arba sumažina nugaros skausmą.
Tyrimais įrodytas efektyvumas – 83 %.
Natūralus poveikis be vaistų.
Paprasta naudoti dirbant, sportuojant ar ilsintis.
Patogus ir lengvai pritaikomas.
Investicija visam gyvenimui.
KOSMODISK CLASSIC rinkinį naudokite, kai ima skaudėti nugarą. Jį būtina naudoti mažiausiai 10-20 dienų. Per šį laikotarpį jį reikia dėvėti mažiausiai 3 valandas per dieną.

Naudodami ilgesnį laiką, KOSMODISK CLASSIC rinkinio dalis galite nuplauti šiltu vandeniu ir šepečiu. Naudokite odos neerzinantį muilą. Prietaisas veiksmingas tol, kol išlieka nepažeista jo forma.

KOSMODISK CLASSIC rinkinys
Į KOSMODISK CLASSIC rinkinį įeina:

Ilgoji dalis, skirta visai nugarai
Trumpoji dalis, skirta apatinei nugaros daliai
Derindami KOSMODISK CLASSIC rinkinį su jums tinkančiu fiziniu užsiėmimu ne tik sustiprinsite prietaiso efektyvumą, bet ir padidinsite mėgstamos veiklos naudą organizmui.
Medvilninis maišelis jam laikyti.
Naudojimo instrukcija.
KOSMODISK CLASSIC rinkinio dalys
Ilgoji dalis yra skirta nugaros skausmui malšinti kaklo, pečių ir krūtinės srityje. Šį medicininį prietaisą užsidėkite taip, kad jis prisitaikytų prie jūsų nugaros formos. KOSMODISK CLASSIC rinkinys turi būti prigludęs prie nugaros visu savo ilgiu. Elastines juosteles suveržkite pagal savo poreikį, tačiau ne per stipriai, kad nebūtų nepatogu. Jei viršutinė KOSMODISK CLASSIC rinkinio dalis nepriglunda – perstumkite elastinių juostelių tvirtinimo žiedus aukštyn arba žemyn.

Trumpoji dalis yra skirta malšinti apatinės nugaros dalies skausmą. Apjuoskite ja apatinę nugaros dalį taip, kad jaustumėtės patogiai, ir užsekite. Ši prietaiso dalis turi priglusti prie skaudamos vietos apatinėje nugaros dalyje.

Dėmesio! Rumbuotoji KOSMODISK CLASSIC rinkinio dalis visada turi būti atsukta į kūną.

P.S. Gimtadienio proga gavau du KOSMODISK dovanu. Viena parduodu už puse kainos,kad susigražint bent dali sumokėtu pinigėlių.
kaina 120 LT

Skelbimas „KOSMODISK CLASSIC“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-04-23. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 KOSMODISK CLASSIC
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Deimante
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
166449
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
870
Atnaujintas:
2012-04-23 00:00