Kokybiški kvepalų analogai - Kalėdoms mažos kainos

Kaina sutartinė

Greitai prasidės dovanų pirkimo maratomas. Jus dar net negalvojote ką galima padovanoti artimiesiems, o jeigu ir galvojote tai niekaip negalite rasti tos tinkamiausios dovanos? Apsilankykite www.zavumas.lt ir raskite savo artimojo žmogaus mėgstama aromatą ir nusipirkite dovaną Jam už tikrai gerą kainą. Kvepalai tai praktiška, naudinga ir džiuginanti dovana. Ypač kai garsių kvepalų (chanel, gucci, paco rabanne, hugo boss, lacoste, calvin klein, britney spears, carolina herrera ir kitų) analogai pilnai atitinkantis kvapą ir buteliuką už tokią žemą ir Kalėdiniam laikotarpiui sumažintą kainą Kvepalai nuo 50 iki 130ml už nuo 20 iki 36 lt! Kvepalų kiekis ribotas ir akcija “sumažintos kainos” galios neamžinai, todėl paskubėkite. Atneškite artimiesiems džiaugsmą padovanoję praktišką dovaną už tikrai gerą kainą ir lai Jūsų dovana bus geriausia.
Taip pat perkant už 100 lt ir daugiau suteikiamas NEMOKAMAS siuntimas, o perkant virš 200 lt suteikiamos papildomos nuolaidos. Su pagarba www.zavumas.lt

Skelbimas „Kokybiški kvepalų analogai - Kalėdoms mažos kainos“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-12-12. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 6 Kokybiški kvepalų analogai - Kalėdoms mažos kainos
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Zavumas
Skelbimo nr.:
180229
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
792
Atnaujintas:
2012-12-12 11:25