Katytė Gyzma ieško namų

Kaina sutartinė

Šios katytės istorija kaip ir daugelio kitų globotinių. Ji kartu su sesute ir broliuku buvo rasti palikti daugiabučio namo kieme, labai išsekę, murzini ir verkiantys iš alkio ir mamytės ilgesio. Tuo metu jiems visiems buvo tik kokios 4 savaitės. Į mano namus atkeliavo tik sesutės, nes broliukas savo šeimą atrado vos tik pastebėtas kieme.
Tačiau liūdna gyvenimo pradžia tikriausiai turėjo mažai įtakos Gyzmos charakteriui. Vos ją išmaudžius pamatėme švelnų kailiuką, kuris jai lakstant atrodo kaip ežiuko kailinukai. Mažylė Gyzma pasižymi dar meilesniu ir švelnesniu būdu. Vos paimta ant rankų pradeda burgzti, kaip mažas motoriukas. Mėgstamiausia jos veikla gaudyti kokį nors kamuoliuką arba švelniai kramtyti pirštus gulint išvertus apvalų pilvuką. Ši mergina tvarkingai atlieka visus gamtos reikaliukus smėlio dėžutėje. Jos valgiaraštis sudarytas iš sauso mažų kačiukų maisto ir faršo. Pastarąjį mažylė labai mėgsta todėl garsiu riaumojimu gina nuo sesutės.
Gyzma jau gavo vaistukų nuo vidaus parazitų ir kaip savarankiška didelė mergaitė jau yra pasirengusi keliauti į naujus namus

Skelbimas „Katytė Gyzma ieško namų“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-09-06. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 3 Katytė Gyzma ieško namų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Vaiva
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
175188
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
373
Atnaujintas:
2012-09-06 17:28